Ez a tranzit, a Mars és a Plútó fényszöge a csillagjegyek bizonyos jegyei számára a jellem erejét hozza. Ez azt jelenti, hogy kiállunk amellett, amiben hiszünk, és fenntartások nélkül cselekszünk, mert teljes mértékben hiszünk abban, hogy hová tartunk.

A Mars energiája nagyon jól működik itt, a Plútó pedig, bár nagyon sötét energiát hoz, elég széles látókörűséget ad ahhoz, hogy az érem mindkét oldalát meglássuk. Tehát, ha a szerelemben valamilyen nagyszabású lépés előtt állunk, amit meg akarunk tenni, a döntéseinket bölcsen fogjuk meghozni.

Itt jön a képbe a Plútó fényszöge. Sötét energiáról beszélünk, és ebben az esetben ez az energia arról szól, hogy eltávolítjuk magunkat egy mérgező környezetből. Elfogadtuk, hogy ez nem nekünk való, ez egy rossz színtér, és csak elszívhat belőlünk minden jót, ami bennünk van, hacsak nem teszünk lépéseket, hogy leváljunk róla.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelmes lesz egy barátjába a március 25-i Ikrekben járó Hold alatt

December 6-én a Mars fényszög a Plútóval lesz az égboltunkon, és ez befolyásolni fogja a döntésünket, hogy maradjunk-e egy mérgező kapcsolatban, vagy menjünk el. Sokak számára, akik ismerik ezt az érzést, hogy csapdába estek és félnek, a dagály hamarosan megváltozik. A szabadság hívogat.

Csillagjegyek, akik véget vetnek a toxikus kapcsolatoknak a Mars-Plútó fényszög alatt 2021 december 6-tól:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X