Mi az, amit igazán akarsz a szerelemben? Az elkötelezettséget? A közös életet, a családalapítást? Egy olyan személyt, aki megért téged, és aki a közös elveiteken alapuló életet szeretne felépíteni? Olyasvalakit, aki mellett végre önmagad lehetsz, aki nem ítélkezik feletted, és esetleg el tud fogadni olyannak, amilyen vagy?

Sok mindent mondunk magunknak a szerelemről és a kapcsolatról, és egy bizonyos idő elteltével tapasztalatot szerzünk, és a tapasztalat formálja a vágyainkat.

Kezdjük pontosan tudni, hogy mit akarunk a szerelemben, és ennek nagy részét az határozza meg, hogy pontosan tudjuk, mit NEM akarunk a szerelemben.

A Merkúr négyszöge az Uránusszal elhozza számunkra azt a gondolatot, hogy legyünk elég bátrak ahhoz, hogy megbeszéljük a dolgot. Ironikus, hogy oly sok kapcsolatnak nagyobb esélye lenne, ha a párok beszélgetnének egymással.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Március 30., A mai nap március és az egész tavasz egyik legkedvezőtlenebb napja

Gondoljunk csak bele, hány házasság létezhetne még, ha az emberek nem rettegnének annyira a beszélgetéstől és a konfrontációtól egyaránt.

A legegyenesebb vonal pontról pontra vezet, és a szerelemben a kommunikáció a legegyenesebb út ahhoz, hogy megismerjük és kifejezzük az igazságot a szeretteinkkel. Pontról pontra. Mondd ki! Komolyan. Sajátítsd el.

A 3 csillagjegy, akik végre megkapják, amit szeretnének a szerelemben a január 6-tól 8-ig tartó Merkúr-Uránusz négyszög alatt:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X