Rák

A mai nap el fogja hozni a szavakat, amelyeket már régóta hallani akartál, de az igazság az, hogy ezek a szavak nem lesznek elegendőek, és miután meghallgattad őket – egy bocsánatkérés formájában, amelyről úgy érezted, hogy már régóta esedékes volt – úgy fogod érezni, hogy az egész eljárás antiklimatikus volt.

A bocsánatkérést a Hold-Vénusz négyzete alatt kapod 2023. szeptember 19-én, és úgy fogod érezni, hogy túl sok időt töltöttél azzal, hogy várj erre a személyre, és mire kimondja, amit hallani akartál tőle, az már nagyon keveset jelent számodra.

Sőt, erre a nagyszabású bocsánatkérésre több mint valószínű, hogy nem is lesz szükség. Túl vagy már mindenen, és ami miatt ragaszkodtál ahhoz a gondolathoz, hogy szükséged van erre a bocsánatkérésre, az az volt, hogy úgy érezted, megvannak az elveid. Egyedül az elvek tartották benned a vágyat a bocsánatkérésre, és most, hogy megkaptad, amit akartál, langyosnak és őszintétlennek érzed; értelmetlennek.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy számára 2023 októberében kopogtat a múlt

Szűz

Több éven át, mint amennyire vissza tudsz emlékezni, tartasz valamit valakivel szemben, és időről időre felidézed ezt az emléket, és ez arra késztet, hogy tombolj és dühöngj erről az egy emberről, aki rosszul bánt veled. Egy életen át neheztelsz rá, és úgy érzed, mintha soha nem vallotta volna be igazán, amit veled tett.

Az igazság az, hogy a Hold és a Vénusz négyszögének tranzitja során, 2023. szeptember 19-én ez a személy eljön, hogy bocsánatot kérjen, és bár nagy dolognak tűnik majd, a mulasztása utóhatása olyan fásult és bárgyú lesz, hogy szinte azt kívánod majd, bárcsak megtartotta volna magának.

Szinte olyan, mintha a bocsánatkérés csak rontott volna az egészen; amire nem számítottál. Szóval, megkapod a bocsánatkérést, és úgy fogod érezni, mintha már régen hallottad volna, kedves Szűz.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Október 1., Észrevétlenül vált valaki egyre fontosabb szereplőjévé az életednek

Skorpió

Tudod, hogy valami rosszul sült el valakivel, akit valaha szerettél, és bár határozottan úgy érzed, hogy nagy szerepet játszottál a kapcsolat tönkretételében, tudod, hogy ő a hibás a végkifejletért, és mindig is nehezteltél rá emiatt.

2023. szeptember 19-én a kapcsolatod ezzel a személlyel ismét, de nem folytatás formájában fog újraindulni.

Ez a személy bűnbánóan fog feléd fordulni, és bocsánatot fog kérni az általad érzett sérelemben játszott szerepéért. Te is bocsánatot fogsz kérni tőle, mert a Hold-Vénusz négyszöge alatt úgy tűnik, hogy neked is meg kell szabadulnod a saját bűntudatodtól.

Ez az igazi lezárás; mindketten megszabadultok a fájdalom kötelékétől, amely még az emlékezetben is összetartott benneteket. Ma van az a nap, amikor megszabadulhattok egy rosszul sikerült kapcsolat emlékétől. Ez nagyon jó, kedves Skorpió.

X