Bika

Az exed vissza akar téged kapni, legalábbis ezt hallottad. Valójában nem magától az illetőtől hallottad, de a hírek gyorsan terjednek, és bár számodra inkább pletykának tűnik, a gondolattól, hogy újra összejöjj azzal a bizonyos exszel, kiráz a hideg.

A Hold Szaturnusz négyzete alatt teljes védekező üzemmódban leszel.

A Szaturnusz energiája harc vagy menekülés attitűddel ruház fel téged, ha erről az exedről van szó, és kizárt, hogy valaha is vissza fogsz térni ehhez a személyhez. Nem vagy hízelgő, sőt, már továbbléptél az életeddel, és bénító érzés hallani, hogy az exed még mindig epekedik utánad mindazok után, amit ő okozott. Te megteremtetted magadnak az életed, és ez a személy a szörnyű múltat képviseli, egy olyan múltat, amitől el akarod és el kell engedned magad.

Rák

Ami zavarba ejt, az az, hogy az exed mi a fenéért akar visszatérni az életedbe, miután szemenszedett módon tudtára adtad, hogy nulla érzésed van iránta. Aztán a Hold-Szaturnusz négyszög alatt megint csak eszedbe jut, hogy ennek az embernek önértékelési problémái vannak, és úgy tűnik, hogy a rossz bánásmód az ő dolga, mintha úgy érezné, hogy megérdemli ezt a fajta „szeretetet”.

Ez nem szeretet, és bármi is volt ez valaha; minden bizonnyal olyasmivé alakult át, aminek te nem akarsz a részese lenni.

Úgy tűnik, hogy ez az ex a barátaid figyelmét is magára vonta, és most olyan üzeneteket közvetítenek neked, amelyek közül egyet sem akarsz hallani, vagy amelyekre nem akarsz válaszolni. Alig hiszed el, hogy még mindig próbálkoznak, de te átlátsz rajtuk és nem fogsz nekik időt adni. Hagyd, hogy kitalálják az okokat.

Nyilas

Az a hír járja, hogy az exed vissza akar térni az életedbe, és ha nem térhet vissza az életedbe, akkor olyan jelenetet fog rendezni, ami téged is zavarba hoz. Most éppen pletykákat terjeszt, és ezek a pletykák azt állítják, hogy kapcsolatban vagytok (ami nem így van, és nem is akarnád soha), és hogy a viszontlátás felé tartotok.

Ez az exed nem tudja, hogy te a természet ereje vagy, ha védekezésről és támadásról van szó, és bár nem akarod magad felhúzni ezen az emberen és az apró hazugságain, nagyon is szívesen kihasználod a Hold-Szaturnusz tranzitot, ami segít neked, hogy egyszer és mindenkorra leszámolj ezzel az emberrel.

Nem szereted, ha átírják a történetedet, és bár ez az exed minden bizonnyal megpróbálja, a végén csak azt fogja megmutatni, hogy milyen bolond.

X