Rák

Az utolsó dolog a világon, amit szeretnél megtudni, hogy minden bizalmadat olyasvalakinek adtad, aki szemérmetlenül semmibe veszi ezt a becsületet. 2023. augusztus 20-án megtudod az igazságot arról az emberről, akiről azt hitted, hogy megbízhatsz benne. A Mérlegben járó Hold átvonulása alatt azt a hírt kapod, hogy a partnered hazudott neked, és ez nem tőle fog származni. A pletykákon keresztül fogod megtudni, hogy az a személy, akibe minden szeretetedet és bizalmadat helyezted, becsapott téged. Nem mintha a hátad mögött nevetnének, de a fejedben akár ezt is tehetik.

Minden meg fog változni, és ez egy cseppet sem tetszik neked, kedves Rák. De ne feledd: te még soha nem vallottál kudarcot. Mindig összeszedted magad, még kényszerhelyzetben is, és ismét felülemelkedsz majd.

Nyilas

Elkezdted megérteni, hogy az élet árulásokkal jár, és ahogy ezek egyre csak halmozódnak, egyre kevésbé veszed őket komolyan. Nem mintha nem fájnának, de azt is kezdted megérteni, hogy nem engedheted, hogy valaki más rossz döntése okozta fájdalom tönkretegye a világodat. Ismét rájössz, hogy van egy barátod, aki kétszínűnek bizonyult. Megbíztál benne, és többet reméltél, mégis úgy tűnik, ez az ember nem törődik veled annyira, hogy tisztelettel bánjon veled. Semmi baj. Ha el kell engedned a barátságot, akkor legyen így.

A Mérlegben járó Hold idején könnyebben megérted, hogy az emberek nem tökéletesek, és mindenkinek megvan a maga dolga. Ettől még nem lesz helyes, de ha elfogadod a hozzáállást, az biztosan enyhíti a fájdalmat. Elárultak téged, kedves Nyilas, és ez csak egy újabb nap számodra.

Vízöntő

A szívedre veszed az árulást, de ami még rosszabb, hogy nyilvánvalóan nem érted, miért lenne bárki a világon ennyire megtévesztő veled szemben. Sajnos így jársz 2023. augusztus 20-án. A Mérlegben járó Hold idején a „jó” barátod megmutatja neked, hogy valójában nem is olyan jó barát, és mivel te hittél benne és a vele való barátságodban, a gondolat, hogy ilyen pofátlanul hazudott neked, nagyon kiakaszt téged. Először dühöt és haragot fogsz érezni, majd ahogy az árulás hatására szomorú leszel, és talán még el is csüggedsz.

Ezen túl fogsz jutni, kedves Vízöntő, de ez eltarthat egy ideig, mivel hajlamos vagy nagyon lassan feldolgozni a sértettséget. Ne próbáld meg túlságosan megérteni egy másik ember érvelését; ez túlságosan nehéz feladat.

X