3 csillagjegy, akiknek 2021. november 13-án nagyszerű napjuk lesz

A Skorpió Nap és a Halak Hold alatt ma egy-két váratlan ihletett pillanatban lesz részünk, ami ötletekkel és tervekkel tölt fel bennünket, hogy hogyan valósítsuk meg a vágyott változásokat.

Ahogy a nap folyamán kettős vízhatás alatt haladunk, jobban fogjuk figyelni a környezetünket és az utunkba kerülő jeleket és lehetőségeket, ami lehetővé teszi számunkra, hogy meglássuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel megkerülhetjük a korábban korlátozónak érzett blokkokat.

Halak (február 19 – március 20)

Nemcsak a Hold áll ma a jegyedben, ami fokozza az intuíciódat és a spirituális világgal való kapcsolatodat, hanem egy rendkívül jótékony tranzitot is látunk, amely a Neptunt emeli ki a Halakban. Ez azt jelenti, hogy ma sokkal inkább önmagadnak fogod érezni magad, mint az előző napokban vagy akár hetekben.

A Halak számára a fantáziálás és az életről, sőt a jövőről való álmodozás képessége kulcsfontosságú darabja annak, hogy valóban hiteles önmagadként működj. Néha azonban ezt a képességet elveszik a félelmek vagy akár a régi sérülések, amelyek jelen vannak. Amikor ez megtörténik, hajlamos vagy elveszíteni a hitedet, sőt azt az álmodozó természetedet is, amelyről ismert vagy. Bár a különböző irányokba úszó halak szimbóluma éppen erre vonatkozik, a reményteljes és álmodozóból depressziós és szorongóvá válás képessége gyakran átmeneti állapot.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

A mai napon visszatérhetsz ahhoz, hogy önmagadnak érezd magad, és az univerzum áramlásában legyél, ami a kulcsa annak, hogy ihletetté válj. Az inspiráció kulcsfontosságú ahhoz, hogy bármilyen változást véghez tudj vinni az életedben, legyen az bármilyen nagy vagy kicsi, mert nem teszel meg dolgokat csak úgy hóbortból, hanem hajlamos vagy csak akkor cselekedni, ha egyértelmű magasabb értelem áll mögötte.

Ha eddig várakoztál vagy bizonytalan voltál abban, hogy merre indulj tovább az életed egy bizonyos területén, a mai nap elhozza azt a tisztánlátást, amire vágytál.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts