Amikor a Hold a Vízöntőben áll, hajlamosak vagyunk túl sokat aggódni, túlgondolni és elemezni a dolgokat, és három csillagjegy, akiknek a barátságai december 7. és 9. között megváltoznak, rájön, hogy az a személy, akiben megbízott, nem az, akinek gondolta.

Saját magunk legnagyobb ellenségei vagyunk ebben a szezonban, és nem azért, mert esetleg önszabotáljuk magunkat, hanem mert túl sokat feltételezünk; ez azt jelenti, hogy ha egy ötlet a fejünkbe száll, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ez az ötlet tény, igazság, valóság.

A szemet gyönyörködtető itt az, hogy amit gondolunk, az ritkán egyezik az igazsággal.

Ez az az időszak, amikor azt is észrevesszük, hogy a barátságaink már nem azok, amik valaha voltak. Mindannyian tudjuk, hogy a barátságok elhalványulhatnak, függetlenül attól, hogy mennyire élvezetes vagy csodálatos az a kapcsolat.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben március 31-én

Emberi természetünkből fakad, hogy változunk, és bármilyen kapcsolatunkban elérkezhet a nap, amikor gyökeres változás következik be pozitív vagy negatív irányban.

A Hold a Vízöntőben különösen nagy hatással van a barátságon belüli nagy változásokra. Ez azt jelenti, hogy a barátság új tónusokat kaphat, vagy éppen a kifulladás szélén állhat.

Egy biztos, egy barátságon belül mindkét fél mérlegeli a lehetőségeket, és kitalálja, hogy ennek a barátságnak el kell-e halványulnia, vagy hosszú távon ki kell tartania.

Azok a csillagjegyek, akiknek a barátságai a leginkább megváltoznak a Vízöntőben járó Hold idején december 7-9:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X