Az olyan tranzitok, mint a Merkúr szembenállása az Uránusszal, trükkösek lehetnek. Egyrészt okosnak, talpraesettnek érezzük magunkat – képesek leszünk átvinni a lényeget.

Három csillagjegy számára, akiknek a kapcsolatai a Merkúr Szaturnusz négyszög alatt, 2021. november 12. és november 15. között szétesnek, az igazság fáj, de a probléma világos.

Bika (április 20. – május 20.)

Hosszú ideig tarthatod magadban a neheztelést, mielőtt bárkinek is tudtára adnád, hogy mit gondolsz valójában. Itt a tökéletes kozmikus feltétel ahhoz, hogy a felgyülemlett frusztrációt jól kivitelezett szavak formájában engedd ki magadból.

Nem tudod tovább magadban tartani, és az Uránusszal szemben álló Merkúr alatt nem érzed majd szükségét annak, hogy tovább tartsd magadban ezeket a gondolatokat. Eleged van, vannak problémák a kapcsolatodban, és készen állsz arra, hogy szembenézz velük.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek hihetetlenül kifizetődő lesz március 25.

Tudod, hogy kockázatot vállalsz, és hogy az egész szerelmi életed darabokra hullhat, ha kimondod, ami a szívedet nyomja, de bízol benne, hogy elég erős alapod van ahhoz, hogy ezt a dolgot átvészeld.

Vállalod ezt a kockázatot, kockáztass mindent, mert az igazságodat kifejezni számodra rettenetes. Néha a kockázat vállalása az egyetlen módja annak, hogy eljuss a következő szintre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X