Már épp ideje volt. Jó híreket kell hallanunk, és mosolygó, boldog arcokat kell látnunk.

A Mars árnyék utáni retrográd időszakában is sok minden történik számunkra, és bár 2023. január 12-én kezdődött, a Mars retrográd „bumm-bumm” véget ér, nem érezzük magunkat elég energiával cirkálni ahhoz, hogy mindez megérje, amíg a Merkúr január 18-án egyenesbe nem áll.

A héten nem kerüljük meg a Mars retrográd befejeződését, mint hatást, de a legjobb, ha a pozitívumokra koncentrálunk. Szóval… tegyük ezt.

A Merkúr retrográd jegye ezen a héten véget ér, és ezzel együtt a megkönnyebbülés érzése is eljön, most, hogy a kommunikáció elkezdhet előrehaladni.

Ezen a napon minden elvárástól megszabadulunk, hiszen a Hold fényszögben áll a Vénusszal, egy olyan tranzit, amely arról ismert, hogy jó hangulatba hoz minket, egyszerűen azért, mert buta, nem kötelező dolgokat csinálhatunk.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy szívfajdalma meggyógyul június 8-án

A Nap Hold négyzete és a Vízöntőben járó Vénusz lágy, szeretetteljes rezgéseinek is hasznát fogjuk venni, mindkét eseménynek megvan az ereje ahhoz, hogy a magasabb célunkhoz és a jót tenni akarás érzéséhez igazítson minket.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X