3 csillagjegy, akiknek a kapcsolatai szétesnek a december 3-4-én kezdődő újhold-fogyatkozás alatt

Jön az újholdfogyatkozás, amely három csillagjegy szerelmi életére is hatással lesz, sőt, 2021. december 3. és 4. között a párkapcsolataik is szétesnek.

A széteső kapcsolatokkal kapcsolatban azt kell szem előtt tartani, hogy a legtöbb kapcsolat TÉNYLEG szétesik, csak éppen senki sem akar igazán tenni ellene.

Tehát az emberek vagy visszahúzódnak, és elfogadják, hogy a szerelem nem az, aminek hitték, vagy erőfeszítéseket tesznek, hogy segítsenek rajta, VAGY pedig azon dolgoznak, hogy tiszta szakítást hajtsanak végre.

A leggyakoribb állapot az, amikor a lustaság és a lendület hiánya győz.

Az újholdfogyatkozás a Nyilas csillagjegyben zajlik. A Nyilas energiája nem biztos, hogy megmenti a kapcsolatodat, és nem is fog arra inspirálni, hogy megjavítsd, de arra igen, hogy azt a gondolatot ülteti el a fejedben, hogy igen, valóban, a kapcsolatod szétesőben van.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Az újhold-fogyatkozás a Nyilasban kitágítja az elmét, és a jövő lehetőségeit láttatja velünk. Ha egy megromlott párkapcsolatban szenvedünk, az Újhold-fogyatkozás a Nyilasban azt az érzést kelti bennünk, hogy van remény. Most az a lényeg, hogy tegyünk valamit az ügy érdekében.

Az Újhold-fogyatkozás a Nyilasban az az időszak, amikor megragadjuk ezt a lehetőséget, és a szívünkre hallgatunk, még akkor is, ha a szívünk azt súgja, hogy fejezzünk be egy régóta tartó szerelmi viszonyt.

Ez most rajtad múlik, de tanácsos mérlegelned a lehetőségeket. Melyik a jobb? Megkockáztatni a nagy ismeretlent, vagy maradni ott, ahol biztonságos és unalmas egy olyan kapcsolat keretein belül, amelyet érzelmileg már elhagytál.

3 csillagjegy, akiknek a kapcsolatai szétesnek a 2021 december 3-4-én kezdődő újhold-fogyatkozás idején:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts