Halak (február 19 – március 20)

Ez egy hihetetlenül szupertöltött nap a számodra. A Jupiter és a Neptunusz együttállásával a Halak csillagjegyben ez az a pillanat, amelyről intuitív módon tudtad, hogy a láthatáron van.

A hatalmad nagy része az álmaidban rejlik. De gyakran kételkedsz bennük, vagy kételkedsz abban, hogy mások mit gondolnak, vagy mit tartanak lehetségesnek. Azért vagy itt, hogy másképp élj.

Hogy másképp lásd a világot, és ma itt a lehetőség, hogy elfogadd önmagad legjobb részeit, és elkezdj dolgozni az álmaidon, vagy akár egy új fejezetet nyidd azokon belül, amelyeket már megvalósítottál. Ez különösen a kreatív vagy spirituális törekvésekben, valamint a kapcsolatokban játszik majd szerepet.

Ha mostanában magányosnak érezted magad, és azon tűnődtél, hogy vajon van-e valaki, aki valaha is megértene téged, akkor ez az asztrológiai tranzit egy véletlen találkozást vagy egy lélekhez kötődő kapcsolat újraélesztését hozhatja el. Legnagyobb ajándéka, hogy akár szerelemről, akár karrierről van szó, megerősíti, hogy minden lehetséges, de a kockázat mindig benne van.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelmes lesz egy barátjába a március 25-i Ikrekben járó Hold alatt

Ne félj elengedni valamit, különösen, ha az a komfortzónád része, hogy képes legyél befogadni azt, ami rád vár. Ez a fejezet valóban arról szól, hogy olyan életet teremts, amely azon alapul, ahogyan te látod a világot, mert a beilleszkedési kísérletek ideje lejárt.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X