Vízöntő (január 20. – február 18.)

A mai napon több bolygótest gyűlik össze a te jegyedben. A Hold, a Vénusz, a Mars és a Szaturnusz egyesítik energiáikat, hogy egyként működjenek. Ez összehozza érzelmi világodat, az önszeretetedet és a mások iránti szeretetedet, a szenvedélyt és az elszántságot a tanulságok és az isteni időzítés mellett.

Ez valóban egy egyedülálló energiájú nap, amely romantikusan előnyös lesz számodra, mivel az égi szerelmesek, a Mars és a Vénusz is jelen lesznek, de önmagad és a gyógyulás is, amin keresztül kellett és kell még menned ahhoz, hogy megkapd azt, amire leginkább vágysz.

Ez a Mars és a Vénusz csillagjegyedben való tartózkodásának a végén jön.

A Vénusz néhány nap múlva a Halak jegyébe lép. Ez mindannak a halmozódása, amire november óta összpontosítottál, amit megtapasztaltál és tanultál. Most azonban a perspektívád megváltozott, és nemcsak a gyógyulás új szintjére jutotsz el, hanem a kapcsolatteremtés új módjára is.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Június 7., Harmónikus napunk lesz

Használd ki a mai napot azzal, hogy időt szánsz a csendes elmélkedésre, majd gondoskodj arról, hogy időt tölts azokkal, akik a legfontosabbak számodra, beleértve a romantikus kapcsolatodat is, mivel fontos beszélgetésekre és felismerésekre kerülhet sor.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X