Kos

A neked nem tetsző múltra vonatkozó szüntelen emlékeid és a jövő állapota miatti aggodalmak között egyenesen beleesel abba a csapdába, amelyet a Hold-Neptunusz fényszöge  2023. május 19-én állít neked. Mindig azt hiszed, hogy erősebb vagy annál, ami a fejedben zajlik, de vannak pillanatok, amikor a sebezhetőség átveszi az irányítást, és tudatja veled, hogy néha egyszerűen … nem tudsz mindent kezelni.

Ez a nap túl sok nyomasztó gondolattal ajándékoz meg, és úgy érezheted, hogy komolyan szükséged van egy kis gondolkodási szünetre. Ez egy remek nap lenne számodra, hogy könnyíts a terheiden, és tarts egy kis szünetet mindattól, ami nyomást gyakorol rád az életedben. Továbbra is tudsz dolgozni, és megfelelni a kötelezettségeidnek, de tudd, kedves Kos: pihenésre van szükséged ahhoz, hogy tartani tudd a tempót. Ne tagadd meg magadtól a méltó pihenést. Az elmédnek szüksége van a szünetre.

Bika

Túl sok időt töltöttél azzal, hogy megtaláld a módját annak, hogy megbirkózz az elmédben zajló dolgokkal, hogy most abbahagyd, de időnként ki kell hirdetned a mentális egészség napját, és ha valaha is volt ilyen nap, akkor az ez lenne, 2023. május 19-e.

A Hold-Neptunusz tranzit nagyon hatékony abban, hogy az embereket rávegye arra, hogy visszatekintsenek az emlékeikre és a rossz időkre, még akkor is, ha ez csak az elmédben zajlik, de az elmédben van az, ami bánt, és inkább nem szeretnéd újra felkeresni azokat a sötét utakat. Elvégre továbbléptél, és elvégezted a munkát, ami a magasabb szintre juttatott. Bár ma talán kísértésbe eshetsz, hogy visszasüllyedj az elméd tarlójába, ne feledd, hogy lesz jobb is, és hogy nagyon jól ismered magad; te egy katona és egy harcos vagy, és semmi sem tud leteperni.

Szűz

Lehet, hogy ma azon kapod magad, hogy valamiből nagyobb ügyet csinálsz, mint amekkorának lennie kellene. Nem érzed magad szerencsésnek ezekben a napokban, és bár a „szerencse” valóban nézőpont kérdése, a Hold és a Neptunusz fényszöge alatt a perspektívád eltolódik, és azt hiszed, hogy nincs szerencséd, és hogy valaki felelős a mostani balszerencsés időszakodért. Még az is előfordulhat, hogy úgy döntesz, hogy valaki megátkozott téged, ami a te módod arra, hogy ne vállalj felelősséget a veled történt negatív dolgokért.

Az „áldozat” szerepét választod, és így válnak valóra a „legrosszabb félelmeid”; hogy elkerüld a felelősségvállalást, másra hárítod a felelősséget, mert az elméd nem tudja kezelni az igazságot. 2023. május 19-én annyira elmerülsz a gondolataidban, hogy mindez ideiglenes valóságoddá válik.

X