A 2023. január 19-én a Nap és a Plútó együttállása során három csillagjegyben ér véget minden magányosság.

A mai nap nemcsak a magányosság megszüntetésére jó, hanem arra is, hogy megtaláld azt, akit szeretsz. A varázslat akkor kezdődik, amikor az egyik legerőteljesebb asztrológiai aspektust látjuk vendégül, ami egy szinasztriában előfordulhat – a Nap és a Plútó együttállását.

A szinasztriai horoszkóp alapvetően két ember kompatibilitásának összehasonlítása. Január 19-én megnézzük, hogy hány egyedülálló csillagjegyben nyilvánul meg az igaz szerelem. Ez a „szerencsecsík” jó barátunk, a Nap a Plútó konjuktusán keresztül érkezik.

Tudjuk, hogy a Plútó-átvonulások kellemetlenek lehetnek, de a Nap-Plútó konjunkció éppen az ellenkezője; valójában felerősíti az érzékeinket, és lehetővé teszi, hogy a dolgokat – például a potenciális partnereket – tiszta, fehér fényben lássuk.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Március 27., Jól indul a hét!

A Nap a Plútóval konjugálva megerősíti azt, ami már létezik. Ha tehát minden alkalommal, amikor kapcsolatba kezdesz, csak a szerelem neurotikus szemléletét és a rettegés érzését tartod magadban, akkor a Nap-Plútó együttállás megszépíti ezt az érzést, és segít, hogy még többet teremts belőle.

A 3 csillagjegy, akiknek a magányossága véget ér a január 19-i Nap-Plútó együttállás alatt:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X