Az, hogy hogyan érzékeljük a szerencse fogalmát, valóban egyéni felfogás.

Lehet, hogy valaki úgy tekint a „szerencsére a szerelemben”, mint arra, hogy egy gazdag emberhez mehet feleségül. Más a tökéletes intim életet látja benne.

Aztán megint lehet valaki, aki a „szerelmi szerencsét” úgy látja, hogy nem kell törődnie azzal, hogy legyen partnere, míg egy másik talán úgy ismeri meg ezt a fajta szerencsét, hogy a legjobb barátjával a szerelem, a szenvedély és a romantika örökké odaadó állapotában él együtt.

Azt hisszük, hogy mindannyian ugyanazt akarjuk: a szerelmet, de az, hogy mit akar valaki a szerelemtől, egyénenként eltérő lehet. Az egyik ember szerencséje lehet a másik szerencsétlensége. A szerelem az szerelem, de nem mindannyian akarjuk pontosan ugyanúgy.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelmes lesz egy barátjába a március 25-i Ikrekben járó Hold alatt

A Mars-Jupiter négyszöge alatt néhány embernek szerencséje lesz – a maga módján. Ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek ezen a napon kérik meg a kezét. A szerencse a szerelemben azt jelenti, hogy az alábbi csillagjegyek a legjobban tetsző módon kapják meg a szerelmet, amire vágynak.

Csillagjegyek, akiknek a szerelmi szerencséje megváltozik a Mars-Jupiter négyszög alatt 2021 december 6-tól december 20-ig:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X