3 csillagjegy, akiknek a szerelmi élete drámaian megváltozik a 2021. november 17-én kezdődő Szaturnusz-Uránusz négyzet alatt

A 2021. november 17-én kezdődő Szaturnusz-Uránusz négyzet alatt a dolgok vagy megfordulnak, vagy teljesen megváltoznak.

Ez egy teljes, 90 fokos négyzet, és ez komolyan gondolja. A Szaturnusz – amely a szervezettségről, a struktúráról és a fókuszról ismert – az Uránusszal áll négyszögben, ami bajt, csalást és konfliktust hoz.

Vegyük ezt az információt, és alkalmazzuk egy személy szerelmi életére, és nem kevesebbet fogunk látni, mint drámai felfordulást.

Kos (március 21. – április 19.)

Ez a hét az ultimátumok felállításáról szól. A Szaturnusz-Uránusz négyzete itt lebeg feletted és ez nem csak arra ösztönöz, hogy változtass dolgokon a kapcsolatodban. Megköveteli, hogy gyorsan és a lehető legkevesebb drámával térj a lényegre.

Ez persze lehetetlen, mert amit fel fogsz hozni, az reakciót vált ki a partneredből, és ez nagy drámához vezet a háztartásban.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy esetében a Mérlegben lévő Újhold jelentős változásokhoz vezet

Most tartsd észben, hogy te megrögzött vagy a szokásaidban, és ezek a “szokások” nem valami véletlenszerű történésből jöttek; ez már régóta foglalkoztat, változásra van szükséged, és szükséged van arra, hogy a partnered is csatlakozzon ehhez a fajta gondolkodáshoz.

Itt a legjobb eredményre számíthatsz, kedves Kos, hiszen a pozitív hozzáállásod segíteni fog abban, hogy a saját utadat járd.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek