Ikrek

Szerelmi kapcsolatodban valami nagy dolog van készülőben, válaszút elé kerülhetsz. Megállhatsz, időt szakíthatsz arra, hogy elemezd, mi folyik itt, vagy buldózerrel ki tudsz belőle törni, és otthagyhatod a párod, hogy csodálkozzon, hová tűntél.

Ezt nem akarod megtenni, bár kísértésbe estél. Felelősséget akarsz vállalni az életedért, és nem akarsz rosszat tenni az emberekkel, hiszen túl sokat tettél már ilyet az életedben, és valóban szeretnél egy kicsit szorgalmasabbá és tisztelettudóbbá válni azokkal szemben, akikkel kapcsolatba kerülsz.

Ma, a Vénusz Szűzben járása alatt a kapcsolat megmentése felé fogsz tévedni, és ez azt jelenti, hogy pont azt kell megtenned, amit nem szeretsz: komolyan megbeszélni a dolgokat.

Ezt már olvastad?
Szerdai Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 7.

Nem átvenni a beszélgetés irányítását, és nem követelni ezt vagy azt, hanem tisztességes embernek lenni, aki jól meghallgatja, és szándéka, hogy utána minden simán menjen. Engedd meg, hogy ez megtörténjen, kedves Ikrek. Bízz abban, hogy a dolgok javulhatnak, és hogy nincs minden lveszve, csak mert van egy félreértés.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X