Rák

A Skorpióban járó Hold idején a szokásosnál kicsit érzékenyebb leszel, és ez az érzékenység leginkább arra vonatkozik, amit a szerelemmel és általában az élettel kapcsolatban érzel. Augusztus 21-én olyan elánnal gondolkodhatsz a jövőről, amelyek felvetik a biztonság gondolatát.

Elégedett vagy-e azzal a személlyel, akivel együtt vagy, és hajlandó vagy-e ezentúl is vele maradni, és a partnerednek nevezni? Elégedettnek tűnsz, de megerősítésre van szükséged, hogy ő is így érez. Elvégre a tangóhoz ketten kellenek, és te nem akarsz egyedül lenni.

Persze, jó úton jársz, és jó, ha ezen a napon, a Skorpióban járó Hold idején a megérzéseidre hallgatsz, mert a párod nagyon szívesen megadja neked, amire csak szükséged van. A te igényeid nem jelentenek számára visszautasítást. Örömmel tesz a kedvedre.

Oroszlán

2023. augusztus 21-én szeretnéd megmutatni a partnerednek, hogy komolyan veszed őt, és hogy az ő komolysága fontos neked. Más szóval, semmi komolytalan nincs a kapcsolatotokban, és ha mostanában szóváltásba keveredtetek, akkor semmit sem szeretnél jobban, mint túllépni rajta, és valami pozitívabb dologgal foglalkozni a következő napokban.

A Skorpióban járó Hold alatt kényszert érzel majd arra, hogy megmutasd a párodnak, hogy nagyon is szeretnéd vele tölteni az életedet. Örülsz a gondolatnak, hogy mit tehetne két ember együtt, ha elég biztonságban éreznék magukat egymás karjaiban, és 2023. augusztus 21-én felismered a párod szemében, hogy ő is ugyanezt érzi.

Ez a nap tele van szenvedéllyel és szerelemmel, és emlékezetes lehet.

Skorpió

Rajtad áll, kedves Skorpió, hogy megmutasd neki, mi történik az emberrel, ha teljesen a Skorpióban járó Hold szellemében él.

2023. augusztus 21. megfelelő helyzetet biztosít számodra ahhoz, hogy kiteljesedj, és ez alatt azt kell érteni, hogy a Skorpióban járó Hold alatt te és a romantikus partnered valami olyan új és ritka dolgot fedeztek fel magatokban, ami annyira új és ritka, hogy talán még a többi halandóval szemben is felsőbbrendűnek érezhetitek magatokat itt lenn, a jó öreg Föld bolygón.

A mai napon az történik, hogy te tudod, hogyan kell varázsolni, és történetesen olyan partnered van, aki elhiszi, hogy minden, amit teszel, varázslatos. Ez egy égi párosítás, és a partnered minden egyes titkos mosolyért cserébe, ami az ajkadat érinti, egyet ad neked is. A mai nap azokról a tudatos pillantásokról szól, és arról a finom gondolatról, hogy mi következik.

X