3 csillagjegy, akiknek az exe gondol rájuk a 2021. november 10-én kezdődő Merkúr-Mars kapcsolat alatt

Az egyik leggyakoribb vonás, amibe mindannyian belefuthatunk a Merkúr és a Mars november 10-én kezdődő konjunkciója alatt, a “túlgondolkodás”.

Gondoljunk csak bele – a Merkúr, a kommunikáció, az üzenetek, a gyorsaság és a gondolkodás bolygója, a Mars konjuktusban – a szenvedély, a tűz és a lendület bolygójával keveredve olyan grandiózus koktélt alkot, hogy ezt az italt “Túlgondolkodónak” kellene nevezni.

Kos

Amikor magánjóslást tartok, az első számú kérdés, amit feltesznek nekem: “Gondol-e rám az exem?”. És az első számú csillagjegy, aki ezt a kérdést felteszi, nem más, mint a Kos.

Bár a Kos lehet a legerősebb csillagjegy az egész állatövben, mégis kiegyensúlyozottan rendelkezik egy ugyanolyan adag neurotikus aggodalommal és bizonytalansággal. Gondol rád az exed? November 10-től kezdve erre a kérdésre egy gigantikus igent mondanék.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

A Merkúr konjunktus a Marssal nem csak az ön elméjét készteti gondolkodásra, hanem az övét (az exét) is. Ez nem jelenti azt, hogy közeleg a viszontlátás, és azt sem, hogy számolnod kellene vele. De ami a “rád gondolást” illeti – igen, bőven tesznek ilyet.

Nem biztos, hogy ez jó dolog vagy sem. Talán ezt neked kell megítélned, Kos.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts