3 csillagjegy, akiknek az exe gondol rájuk a Hold-Merkúr trigon alatt 2021. november 12-én

A Merkúr a kommunikáció és a léghullámok ura. Minden Merkúr-tranzit során tapasztalni fogunk valamit, ami azzal kapcsolatos, hogy hogyan fejezzük ki magunkat, és hogyan gondolkodunk.

A Hold-tranzitok a mentális állapotunkról szólnak, és így amikor olyan tranzitunk van, mint a Hold-Merkúr trigon, ami 2021. november 12-én következik be, mély gondolatokat élünk át, és azt, hogy hogyan lehet ezt a gondolatot tettekre váltani.

Ikrek (május 21 – június 20)

Valakinek mostanában nagyon is a szívén viseled a dolgait, és ennek talán köze van ahhoz, amit egyszer már megosztottatok egymással az évnek ebben az időszakában.

Olyan valakiről van szó, aki egykor szeretett és bízott benned, de úgy érezte, hogy nem tartod be az alku rád eső részét. Most, a Merkúr-Holdháromszög alatt te jársz a fejében, és nagyon vegyes érzelmeket érez emiatt.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz szeptember 26-án, hétfőn

Bár nagyon szeretett téged, ugyanakkor úgy érzi, hogy mérgező vagy, és kerülni kell téged, legalábbis az ő szemében. Ez a kapcsolat csúnya véget ért, és mindkettőtök szájában szörnyű szájízt hagyott, de ez a személy mégis gondol rád, és te is rá.

Ez egy olyan dolog, ahol meg kell próbálnod a jóra emlékezni, ahelyett, hogy a rosszra koncentrálnál, csak a józan eszed érdekében.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek