3 csillagjegy, akiknek az exe visszatér a Hold-Mars négyszög alatt december 10-től kezdődően

Egyes döntéseinket a vágy, míg másokat a szerelem nevében hozzuk meg. Igazság szerint ez a tranzit éppen az a fajta esemény, amely annyira túlságosan intenzívvé tesz bennünket, hogy az egyetlen dolog, amire vágyni fogunk, hogy hazaszaladjunk, és az ágyunk biztonságát keressük.

Ez pontosan úgy működik az ex visszatérése szempontjából, ahogyan azt gondolnád: az ex neurotikus, és fél egyedül lenni, és ezért a tranzit során visszatalál hozzád.

A Hold-Mars négyszöge alatt irracionális félelmek késztetnek bennünket arra, hogy biztonságos menedéket keressünk, és ez néha azt jelenti, hogy olyan emberekben találjuk meg, akiket biztonságosnak hiszünk – és te lehet, hogy egyike vagy azoknak a “biztonságos” embereknek, akikhez menekülhet.

Lehet, hogy kopogtat az ajtón, vagy baráti felkérést kapunk a közösségi médiában. Lehet, hogy megdöbbent – vagy lehet, hogy várható, de egy biztos, ha van egy ex az életedben, akkor jó eséllyel az a személy visszatér hozzád, vagy legalábbis megpróbál visszatérni hozzád a 2021 december 10-én kezdődő Hold-Mars négyszög alatt.

Azok a csillagjegyek, akiknek az exe visszatér a 2021 december 10-én kezdődő Hold-Mars négyszög alatt:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek