3 csillagjegy, akiknek csodálatos napjuk augusztus 6-án, vasárnap

Bika

Ha ma mindent megtehetsz, akkor tedd meg, kedves Bika. Mivel az Uránusz-Neptunusz trigon a sarkadban áll, képes leszel megcsapolni azokat az energiákat, amelyeket azok a bolygók rejtenek, amelyekkel egyesül. Ez társasági időt, öngondoskodást, sőt, még egy kis minőségi romantikus időt is jelent.

Azon dolgoztál, hogy több örömöt vigyél az életedbe, és a mai nap pontosan ezt fogja számodra nyújtani.

Az egyedül töltött időd alatt győződj meg róla, hogy megadod magadnak az érvényesítést és a megerősítést, hogy milyen messzire jutottál, ami még abban is megmutatkozik, ahogyan képes vagy felvenni a nap energiáit. Megdolgoztál azért, hogy az életedben minden fontos kapcsolatot magadhoz ölelhess, ezért győződj meg róla, hogy megengeded magadnak, hogy teljes mértékben élvezd őket.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Skorpió

Bármennyire is élvezed a társasági életet és azt, hogy olyan emberek között vagy, akik így vagy úgy feltöltenek, ez a ma érkező energia inkább arra fog ösztönözni, hogy elszakadj, és tölts egy kis időt egyedül.

Ez azért fontos, mert mivel a Merkúr hátrálóban van, hatalmas átalakuláson és fejlődésen mész keresztül az életedben.

De ahhoz, hogy igazán át tudd élni, amit ez számodra jelent, azt is jelenti, hogy időt kell adnod magadnak, hogy belerázódj.

Szánj időt arra, hogy ma kimozdulj és feltöltődj. Menjetek el kocsikázni, sétáljatok ki a természetbe, vagy bármi másra, amire szükségetek van ahhoz, hogy újra úgy érezzétek, fellélegezhettek. Remélhetőleg ez az önelfogadáshoz vezet, ami az elkövetkező napokban és hetekben is segíteni fog, bármi is legyen a jelenlegi helyzeted.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Halak

A Merkúr, az elmét uraló bolygó retrográdban van, ami azt jelenti, hogy a szokásosnál lassabban mozog. Mivel a Szaturnusz és a Neptunusz a Halakban áll, itt az ideje, hogy arra összpontosíts, hogyan gondolkodsz és érzel valamiről, nem pedig arra, hogy hogyan kellene.

Győződj meg róla, hogy a cselekedetek, amelyek megtételén gondolkodni kezdesz, valóban azok, amelyek a legmélyebb részedből fakadnak.

Használd a mai energiát arra, hogy elgondolkodj azon, hogyan érzed magad, amikor egyedül vagy, szemben a romantikus kapcsolatoddal vagy a barátságaiddal.

Most egy szintlépésen mész keresztül, ami azt jelenti, hogy a legnagyobb követendő igazság nem az, amit gondolsz, hanem amit érzel. Ez az egyensúly és energia napja, és rajtad múlik, hogy teret teremtesz-e az igazság feltárulásának.

X