Kos

A Mérleg a polarizáló jegyed, és emiatt a romantikus kapcsolatid szektorát is ez irányítja. A Mérleg gyakran hozza mindazt, ami te nem vagy, és fordítva; ez lehetővé teszi számodra, hogy a nagyobb egyensúly érdekében átfogóbb perspektívából lásd a dolgokat.

Ma a Ceres aszteroidának ebben a csillagjegyben történő retrográd elmozdulása a romantikus kapcsolatodra irányítja a figyelmedet az életedben. Lehet, hogy az utóbbi időben elhanyagoltad a saját és a partnered érzelmi szükségleteit, vagy azért, mert valami történt, vagy mert egyszerűen csak elfoglalt voltál.

De az is előfordulhat, hogy a kapcsolatodban lévő női energiára is rájátszik, vagy nagyobb egyensúlyra van szükség, hogy mindketten békét érezhessetek.

Mérgezett állapotában a női energia elkerülő és passzív, de egészségesen szembe néz mindennel, nem azért, hogy harcoljon ellene, hanem hogy megbirkózzon vele. Kérlek, vedd ezt magadba, és engedd meg magadnak, hogy lásd, a békét sosem az adja, hogy nem foglalkozol vele, hanem ha végre úgy döntessz, hogy szembenézel vele.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X