Kos

A Mérleg a polarizáló jegyed, és emiatt a romantikus kapcsolatid szektorát is ez irányítja. A Mérleg gyakran hozza mindazt, ami te nem vagy, és fordítva; ez lehetővé teszi számodra, hogy a nagyobb egyensúly érdekében átfogóbb perspektívából lásd a dolgokat.

Ma a Ceres aszteroidának ebben a csillagjegyben történő retrográd elmozdulása a romantikus kapcsolatodra irányítja a figyelmedet az életedben. Lehet, hogy az utóbbi időben elhanyagoltad a saját és a partnered érzelmi szükségleteit, vagy azért, mert valami történt, vagy mert egyszerűen csak elfoglalt voltál.

De az is előfordulhat, hogy a kapcsolatodban lévő női energiára is rájátszik, vagy nagyobb egyensúlyra van szükség, hogy mindketten békét érezhessetek.

Mérgezett állapotában a női energia elkerülő és passzív, de egészségesen szembe néz mindennel, nem azért, hogy harcoljon ellene, hanem hogy megbirkózzon vele. Kérlek, vedd ezt magadba, és engedd meg magadnak, hogy lásd, a békét sosem az adja, hogy nem foglalkozol vele, hanem ha végre úgy döntessz, hogy szembenézel vele.

Mérleg

A csillagjegyeden belül a Ceres az igényeidre mutat. Mivel hamarosan nagyon sok bolygó költözik a Kosba, romantikus szempontból egy expanzív év áll előtted.

Ahhoz azonban, hogy elfogadd a rád váró változásokat, érzelmileg és mentálisan is egészséges állapotban kell lenned. A Ceres energiáját kihasználva jobban el tudsz majd gondolkodni a saját szükségleteiden, és azon, hogy hogyan ápolhatod és gondozhatod jobban magad.

Ez megnyitja a teret ahhoz, hogy nagyobb biztonságot és békét érezhess az életed minden más területén való előrehaladásban, mert először magadnak adsz.

Nem támaszkodhatsz másokra, hogy biztonságban érezd magad vagy békét teremtsenek neked; ehelyett ezt először neked kell megtenned magadért, és ezzel te állítod fel a mércét minden más számára. Ez egyben egy lehetőség arra is, hogy megtanulj mélyebben jelen lenni a csendben. Hajoljatok bele az öngondoskodásba, és mind élvezzétek az élet csendes fejezeteit, tudva, hogy majd akkor lesznek mozgalmasabbak, amikor arra van szükség.

Rák

A Mérleg energiája uralja az otthoni életedet, ami Rákként az egyik legfontosabb terület számodra. Emiatt az életednek erre a területére fogsz jobban összpontosítani, de egészen másképp, mint eddig. Ez a kezdete annak, hogy milyenek a prioritások és a határok az életedben. Gondoskodhatsz másokról, de mégis gyakorolhatod a nemet, miközben kiválasztod, hogy mire van szükséged.

A hátráló Ceres arra is kér, hogy lassíts és élvezd egy kicsit jobban a folyamatot, hogy belásd, hogy az öngondoskodásnak és az önmagadra szánt időnek nem kell vitává válnia, hanem egy csendes mosollyá, hogy soha többé nem árulod el magad. Lehet, hogy ebben az időszakban csendesebbnek érzed magad, és inkább azokkal maradsz, akiket szeretsz.

Ez még mindig csodálatos időszak arra, hogy gyakorold mindazt, amit az utóbbi időben tanultál, de dönthetsz úgy is, hogy élvezed mindazt, amit megteremtettél. A lágyság mindig többet fog tudni befogadni, mint a keménység valaha is.

X