3 csillagjegy, akiknek csodálatos napjuk lesz március 4-én

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A mai nap új hajnalként kel fel az életedben, lehetővé téve, hogy érezd a meleg sugarakat, és meglásd, hogy bármilyen sötét is az éjszaka, a Nap mindig visszatér. Mostanában a saját éjszakádon keresztül haladsz, egyre inkább tudatában vagy a saját és mások sötétségének. Ne csak álmodjátok ki magatokat belőle, vagy játsszatok el az elmétek által kitalált fantáziákkal, hogy biztonságban legyetek.

Csak te és a valóság, és ez nehéz volt. Sokat követelt tőled.

De már nem ugyanaz az ember vagy, mint amikor bementél, és bár talán kételkedtél abban, hogy ez a pillanat eljön, ahogy eljött, eszedbe jut, hogy milyen nagy érték a remény. Tehát ma sok bolygótéma van – a szívünk, az igazságunk, és a cselekvés, amit emiatt teszünk.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek rossz hete lesz, hacsak nem hajlandók kilépni a komfortzónájukból

Ez a háttérben játszódhat le. Mégis, az a gyönyörű kapcsolat a Nap és a Halakban járó Jupiter között fényesebben fog ragyogni, mint bármi más, ami történhet. Itt az ideje tehát, hogy tisztázzuk, mire akarunk összpontosítani, és mi az, amire most szükségünk van, mert a Jupiter egész évben áldani fog bennünket.

Csak arra kell ügyelned, hogy lásd, hogy a legsötétebb pillanatoknak vége, különben lemaradhatsz arról, milyen gyönyörű is a Nap valójában

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek