Kos

Ez az új évszak már a nyakadon van, de rajtad múlik, hogy a legtöbbet hozd ki belőle. A Hold a Szűzben van, ami arra késztet, hogy elgondolkodj azon, mit jelent számodra a bőség, és mi akadályozott meg abban, hogy ezt beépítsd az életedbe.

Ennek köze lehet az önkorlátozó hiedelmeidhez, sőt, még az életedben hozott döntéseidhez is, amelyeket inkább kötelezettségeknek érzel.

Ahogy a Merkúr egyenesbe lépett, látni fogod, hogy a hangsúly a saját magad és a romantikus kapcsolatod között játszódik le.

Ez lehet az a közös újrakezdés, amire vártatok, vagy a lehetőség, hogy tiszta lappal induljatok tovább. Bármelyik irányba is vezessen a kozmosz, ne feledd, hogy mindig az a legfontosabb, hogy önmagad légy.

Mérleg

Ez egy remek évszak, kedves Mérleg. Itt az ideje, hogy elgondolkodj, élvezd és megünnepeld az újabb hihetetlen szoláris visszatérést. Ez egy csodálatos alkalom arra, hogy értékeld az elmúlt évet abból a szempontból, hogy mi változott, milyen fejlődést tapasztaltál magadban, és mennyire vagy elégedett az életed jelenlegi állapotával.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy, akik meggazdagodnak 2023 októberében

Ahhoz, hogy jobbat tudj jelenteni, soha ne hagyd abba a keresést, hogy hogyan teremtheted ezt meg, és ez az új korszak tökéletes alkalom erre.

Ebben az évszakban, ahogy átmész az újholdadon, és elkezded látni, hogy a bolygók közvetlenül fordulnak, reményteljesebbnek fogod érezni az életet.

Úgy tűnik, hogy néhány fontos lecke olyan mértékben lezárul, hogy nem kell többé folyton a vállatok fölött átnéznetek, hogy visszajönnek-e. Élvezzétek a szabadságotokat!

Rák

A Szűz energiája mindig az otthonodra és a családi életedre helyezi a hangsúlyt. Most éppen azzal a valósággal dolgozol, hogy miként tudod a dolgokat előrébb vinni, most, hogy néhány fontos dologban kimondtad az igazságodat. Ez azt jelenti, hogy az élet valószínűleg megváltozik számodra ezen a területen, különösen a következő hónapban.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Október 1., Észrevétlenül vált valaki egyre fontosabb szereplőjévé az életednek

Fontos, hogy folyamatosan reflektáljatok az igazságotokra, különösen az otthon és a család meghatározásával kapcsolatban.

Az, hogy milyen érzésre van szükséged valamitől, vagy akár az, hogy hogyan igényled, hogy valaki megjelenjen a teredben, mind része annak a folyamatnak, hogy felfedezz egy mélyebb igazságot, amely segítheti a teremtésnek ezt a következő fázisát az életedben.

Győződjetek meg róla, hogy időt adtok magatoknak a pihenésre is; amilyen sok változás történik most, ugyanolyan fontos, hogy megengedjétek magatoknak azt az otthoni teret, hogy pihenhessetek és feltöltődjetek.

X