Bika

Hihetetlenül erőteljes időszak kezdődik számodra, amikor az Uránusz visszalép, és lehetővé teszi, hogy megláss olyan dolgokat, amelyekről korábban lemaradtál. Most arra kellene összpontosítanod, hogyan élhetnél hitelesebb életet. Ennek része az is, hogy megtanulod, mit jelent számodra ez az esemény, hiszen az elmúlt évek során olyan változásokkal és eseményekkel találkoztál, amelyek megváltoztatták a perspektívádat. Remélhetőleg, amikor elgondolkodsz azon, hogy ki is vagy valójában, jobb érzéked és elképzelésed lesz arról, hogy ez mit jelent.

Természetesen mindig lesznek olyan részek, amelyek változnak vagy fejlődnek, de alatta ott van a magotok, az a részetek, amely az igazságotok, bármi más történjék is.

Minél inkább magadhoz tudod ölelni ezt a benned lévő igazságmagot, annál jobban meg fogod tudni látni, hogy mi van összhangban vele, és mi nincs. Amikor ezt teszed, a változások felvállalása vagy akár a helyzetek javításának különböző módjainak beépítése sokkal természetesebben fog jönni. A gondolat itt az, hogy az életednek ez a része nem egy verseny, hanem egy kaland, hogy olyan életet teremts, amely valóban kiteljesíti a lelkedet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X