Halak

(február 19 – március 20)

A Vesta hasonló az energiádhoz, mert a sajátodat felnagyítva fogod érezni ez alatt az energia alatt. Ez egyúttal lehetőséget ad arra is, hogy valóban elengedd és eltávolodj azoktól a forgatókönyvektől vagy személyektől, amelyek megkövetelik, hogy kompromisszumot köss az értékeiddel, hogy kapcsolatban lehess velük.

A határok olyasvalami, ami gyakran kihívás számodra a Halakkal szemben, mert a víz természetesen határtalan. Azonban a Halakban járó Vesta hátráló fordulata egyedülálló lehetőséget jelent számodra, hogy visszatérj a saját belső hatalomérzetedhez.

Ahhoz a részedhez, amely intuitív, tehetséges és képes meglátni a dolgokat messze azon túl, amire a fizikai szem képes. Itt lakozik a belső tüzed; ez másokat megijeszthet, és akár meg is próbálhatnak rávenni arra, hogy kételkedj önmagadban.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Június 7., Harmónikus napunk lesz

Ebben a fázisban azonban egy emlékezés történik. A saját igazságodra való emlékezés messze túlmutat minden olyan határon, amit eddig fel kellett állítanod, egészen addig a pontig, hogy belépsz az egyszerű létezés állapotába.

Az vagy, aki vagy, teljes mértékben és bocsánatkérés nélkül, és emiatt elszakadsz mindentől, ami nincs teljes összhangban ezzel. Mágneses energiát is fogtok sugározni ez idő alatt, ami annyit vonz magához, amennyit felszabadítotok, igazi energetikai frissítést hozva létre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X