Bika

A Vénusz-Plútó négyzetének átvonulása alatt meg akarjuk állni a helyünket, és harcolni akarunk majd azzal, akit szeretünk. Ez nem jelenti azt, hogy fizikailag, de érzelmileg és verbálisan igen. A probléma itt az, hogy nem vagyunk hajlandóak meghallgatni az ő oldalát, mert túlságosan el vagyunk ragadtatva a saját érveinktől ahhoz, hogy egyáltalán figyelembe vegyük valaki más álláspontját.

Így működik a Plútó a Vénusz négyzetével; azt érezteti velünk, hogy mi vagyunk az egyetlen személy, aki számít a szerelmi kapcsolatunkban.

A legrosszabb természetünknek engedünk ezen a napon, március 16-án, és ez nem fog segíteni megoldani a kapcsolatunkban tomboló problémákat. A Vénusz-Plútó négyzete alatt neked, kedves Bika, nagyobb embernek kell lenned, és nyugodtnak kell maradnod, annak ellenére, hogy bombákat akarsz ledobni. Hallgasd meg a társadat, és ez legyen az a nap, amikor úgy döntötök, hogy közösen megoldjátok a problémát.

Rák

Több és több gondod van a romantikus kapcsolatodban, mint amennyit be akarsz vallani, és a Vénusz-Plútó négyszög alatt ezt még kevésbé akarod majd beismerni. Éppen ez az egyik fő probléma, kedves Rák; egyikőtök sem akar szembenézni a tényekkel, és ha nem tudtok szembenézni a tényekkel, akkor nem is próbáltok javítani a tényeken.

A tények azt állítják, hogy mindketten megorroltatok egymásra, de az igazi probléma az, hogy elfelejtettétek, miért nehezteltek egymásra.

Más szóval, mindketten fenntartjátok a „problémás partner” színjátékát, és az igazság az, hogy talán már nincs is mit fenntartani. Lehet, hogy csak arról van szó, hogy mindketten túl büszkék vagytok ahhoz, hogy beismerjétek, hogy tévedtek, és ami még meglepőbb lehet, hogy… és ezt hallgassátok meg… lehet, hogy végül is nincs is semmi baj. Szedjétek össze magatokat!

Szűz

Úgy tűnik, hogy ez a kapcsolat a problémákra épül, és miközben úgy tűnik, hogy te és a partnered szerettek ellenségeskedésbe és agresszióba bonyolódni, nem veszed észre, hogy ez valójában mennyire szörnyű. Azt mondod az embereknek, hogy „ilyenek vagyunk”, és hogy törődjenek a saját dolgukkal, de az igazi probléma itt az, hogy szemétként kezelitek egymást, és mindketten a legrosszabbat teszitek lehetővé egymásban.

Ez egy ördögi kör, és a Vénusz-Plútó négyzete alatt pontosan rá fogtok jönni, hogy mennyire hagytátok, hogy elfajuljon a dolog.

Szereted ezt a személyt? A válasz több mint valószínű, hogy IGEN, igen és még több igen. Akkor miért engeded, hogy ilyen messzire menj? Miért vagy ilyen gonosz vele? Miért hagyod, hogy ilyen gonosz legyen veled? Fogadd el a Vénusz-Plútó négyzetének energiáját, és tanulj már a leckéből. Az élet azért van, hogy élj, és ha olyan szerencsés vagy, hogy megtalálod a szerelmet ebben a zűrzavarban, akkor értékeld!

X