Szűz

A mai napon lehetőséged nyílik arra, hogy elgondolkodj a tökéletesség vagy az irányítás azon szintjén, amely gyakran felmerül az életedben és a kapcsolataidban. A mai napon végiggondolhatod, hogy valójában hogyan tartottad távol a saját boldogságodat azáltal, hogy annyira arra koncentráltál, ami nem tűnik tökéletesnek számodra pillanatnyilag.

Az irányítás olyasvalami, ami csak azáltal vezet a tökéletességnek ehhez az aspektusához, hogy azt hiszed, ha egyszer minden rendeződik rajtad kívül, akkor minden a helyére kerül benned is. Ehelyett lásd, hogy az egyetlen dolog, amit irányítani tudsz, az te magad vagy; minél inkább az élet rajtad kívül eső részeire koncentrálsz, annál inkább elveszed a saját örömödet.

Próbáld meg megengedni magadnak, hogy lásd, hogy a szépség az élet minden részében, minden szakaszában létezik. Keress olyan leckéket a Szaturnuszból, amelyek segítenek megmutatni, milyen csodálatos dolgok lehetnek, amikor az élet más irányba halad, mint amit elterveztél. Mert ez az, amit igazán boldognak lenni jelent, felismerve, hogy éppen azért, mert nem mindent tudsz irányítani, engedd meg magadnak, hogy ebben a pillanatban átöleld a boldogságodat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X