Szűz

A mai napon lehetőséged nyílik arra, hogy elgondolkodj a tökéletesség vagy az irányítás azon szintjén, amely gyakran felmerül az életedben és a kapcsolataidban. A mai napon végiggondolhatod, hogy valójában hogyan tartottad távol a saját boldogságodat azáltal, hogy annyira arra koncentráltál, ami nem tűnik tökéletesnek számodra pillanatnyilag.

Az irányítás olyasvalami, ami csak azáltal vezet a tökéletességnek ehhez az aspektusához, hogy azt hiszed, ha egyszer minden rendeződik rajtad kívül, akkor minden a helyére kerül benned is. Ehelyett lásd, hogy az egyetlen dolog, amit irányítani tudsz, az te magad vagy; minél inkább az élet rajtad kívül eső részeire koncentrálsz, annál inkább elveszed a saját örömödet.

Próbáld meg megengedni magadnak, hogy lásd, hogy a szépség az élet minden részében, minden szakaszában létezik. Keress olyan leckéket a Szaturnuszból, amelyek segítenek megmutatni, milyen csodálatos dolgok lehetnek, amikor az élet más irányba halad, mint amit elterveztél. Mert ez az, amit igazán boldognak lenni jelent, felismerve, hogy éppen azért, mert nem mindent tudsz irányítani, engedd meg magadnak, hogy ebben a pillanatban átöleld a boldogságodat.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy, akik meggazdagodnak 2023 októberében

Halak

Ma néhány ajtót kell átlépned, amikor elkezded összerakni a darabkákat, hogy a következő hét hónapban mi lesz a párkapcsolatod és az otthoni életed középpontjában. Ne erőltesd magadra, hogy lásd a teljes képet, vagy töltsd ki az üres helyeket, ha ez nem történik természetesen.

Olyan szakaszba léptek, amikor a dolgok összeállnak az életetekben. Változások fognak történni, és egyre inkább a boldogság és a szabadság mély érzése felé fogsz haladni, ahogy elkezded úgy élni az életedet, ahogyan azt már egy ideje el akartad érni.

Akár a kapcsolat változtatja meg az életedet, akár az élet változtatja meg a kapcsolatodat, rugalmasnak kell lenned, és azzal a reménnyel és optimizmussal kell átvészelned az ilyen napokat, amiről híres vagy. Még ha nem is úgy tűnik, mindig minden a te javadra válik.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi horoszkóp 2023 októberére

Vízöntő

A mai bolygóállás rendkívül kedvező számodra. Ma a Hold a Plútóval tranzitl, ami hullámzó hatást vált ki az életedben. Az utóbbi időben a jelenlegi téma számodra az intimitásról és a kapcsolatról szól. Ez vonatkozik önmagadra és a másokkal megosztott életedre is.

Ennek ma, a határokhoz és a karmikus leckékhez van köze. Minél inkább felismered, hogy mit tanultál, annál nagyobb térben tudsz megteremteni valamit, ami egészségesebb és képes arra a kapcsolatra és intimitásra, amire szükséged van.

Ma itt az ideje, hogy megünnepeljétek, milyen messzire jutottatok, és hogy mennyire előbújtatok a burokból is. Az, hogy úgy érzed, hogy többet nőttél és gyógyultál, arról is szól, hogy abban a helyzetben vagy, hogy önmagadként lépj ki a világba. Nincs többé rejtőzködés az árnyékban számodra. Itt az ideje, hogy végre repülj.

X