Rák

Kedves Rák, ez a hét eredményes lesz számodra. Az elméd borotvaéles lesz, és a meglátásaid segítségével könnyedén át tudsz vágni a problémákon. Néhányan közületek még a célvonalhoz is közel kerülhettek egy hónapok óta húzódó projektben vagy vállalkozásban. Közeleg a siker. Hurrá! Mivel a Nap most az Oroszlánban áll, úgy érezheted, hogy mellőznek vagy figyelmen kívül hagynak. Ne hagyd, hogy ez a szívedbe férkőzzön.

A hét eleje igazán pozitív lesz számodra a Skorpióban járó Hold miatt. Miközben a csillagjegyek kerekének egy jelentős része most háborúskodik, téged jó értelemben véve figyelmen kívül hagynak. Vissza tudsz dőlni és lazíthatsz. A terveid nem fognak felborulni senki szeszélyei miatt. Persze, amint a Hold a hét végén a Bakba csúszik, ismét stresszes területre húzódhatsz. Miért rontanád el a jó napokat azzal, hogy a rossz miatt aggódsz (minden rendben lesz. Bízz a folyamatban.)

Ha a héten bármikor túlterheltnek érzed magad, vegyél néhány mély, tisztító lélegzetet, hogy leföldeld magad. A gondolataid gyorsasága időnként megrémíthet, de hamarosan hozzászoksz majd. Akkor majd értékelni fogod. Az ötéves napló vezetése egyesek számára rendkívül hasznos lehet.

Skorpió

Kedves Skorpió, itt egy figyelmeztetés. Ne hagyd, hogy mások véleménye tönkretegye a szerencsédet ezen a héten (vagy általában véve). Ezen a héten amúgy olyan körülményekkel fogsz találkozni, amelyek próbára teszik a türelmedet. Időnként még az is előfordulhat, hogy úgy érzed, udvariatlanná válsz. Próbáld meg visszafogni ezt az indulatot. Igazad lesz, ha azt teszed, amit helyesnek érzel. Az idők kissé ferdén alakulnak ellened. Ez azonban nem fogja megakadályozni, hogy ez a jó energia hasson rád.

Az átvonuló Hold a Skorpióban felerősítheti az érzelmeidet, de a jó szerencséd nagy részéért most ő a felelős. Emellett kitakarítja a rendetlenséget az életedből. Csak vigyázz a Neptunusz rád gyakorolt hatására. Ha megerősítésre vagy támogatásra van szükségetek, néhányan rossz embert engedtek be az életetekbe, mert minden jót mondanak majd nektek. Mások közületek azonnal átlátnak a színjátékon, de lehet, hogy mégis érzékenyek lesztek és beadjátok a derekatok, mert tévesen azt hiszitek, hogy nem fogjátok elfelejteni, hogy ez csak színjáték.

Úgy tűnik, hogy az univerzum próbára teszi az erődet ezeken a kihívásokon keresztül. Végül is nem véletlenül mondják, hogy magányos a csúcson. Hogyan tudod magadat vezetői pozícióba ápolni, ha ennyire érdekel azoknak az embereknek a véleménye, akik azt sem tudják, mit beszélnek?

Nyilas

Kedves Nyilas, ez a hét mesés lesz számodra! Még az öltözködési stílusodat is megváltoztathatod, hogy illeszkedjen ehhez az új hangulathoz. Persze ennek a jó energiának egy nagy részét a hét közepén (és a hétvégén) a Nyilasban járó Holdnak köszönheted. Szóval készülj fel némi mókára és bolondozásra.

Ha introvertált vagy, ez az energia a szeretteidre összpontosíthat, így mindenki jól érezheti magát egy kellemes együttlét során. Mit szólnál egy mozizáshoz a családdal? Vagy egy közös vacsora a nagynénikkel? Ha diák vagy, akár extra keményen is tanulhatsz, és produktívan felhasználhatod ezt az erőteljes energiát. Ne hagyd, hogy bárki unalmasnak nevezzen, ha ez a helyzet. Mindenkinek mások a prioritásai. Neked is vannak!

A Rákban álló Juno problémát okozhat neked, ezért vigyázz. Lehet, hogy a barátod házastársa vagy valakinek a párja véletlenül megsértődik valamin, ami nem tartozik rá. A kicsinyesség ellen az a gyógyír, hogy mindig álld a sarat. Mondhatják, hogy nincs szűrő a szádon, de senki sem mondhatja, hogy nem vagy egyenes és őszinte. Jutalmazd meg azoknak a hűségét, akik kitartanak melletted sűrűn és nehezen. Ez a hét megmutatja őket neked.

X