Bika

Kedves Bika, most nagyon sok előnye van annak, hogy mindez az izgalmas asztrológia a születésnapod időszakában zajlik. Nem egyszerűen válaszúthoz érkeztél, hanem valóban életed egy olyan mérföldkövéhez, ahol kritikusan szemügyre veheted mindazt, ami ehhez a pillanathoz vezetett, és aztán nyugodtan hozhatsz meg minden olyan döntést, amelyre úgy érzed, hogy hivatott vagy.

Az egyetlen dolog, amit a mai nap hozhat, az néhány váratlan kis utalás arra, hogy merre tartasz a továbbiakban. Nem mindig hallgatsz annyira az intuíciódra, amennyire kellene.

Általában ellentmondasz azoknak a cselekedeteknek, amelyeket már megtettél az életedben. Mostanában azonban megerősítéseket kaptál arra, hogy talán telitalálat, és mivel érzed, hogy változás közepette vagy, nem árt, ha egy kicsit tovább erőlteted a saját valóságérzékedet.

A mai nap kellemes arra, hogy tervezz magaddal egy kis csendes időt és teret adj annak, hogy meghallgasd, mit mond neked az intuíciód. Aztán tervezz estére egy kis szórakoztató romantikus időt, valószínű, hogy az intuíciód úgyis erre fog vezetni, és még egy előnye annak, ha nem csak a szívedre, hanem a lelkedre is hallgatsz.

Kos

A mostani bolygóállások miatt még mindig annyi minden aktiválódik benned, hogy ne lepődj meg, ha úgy érzed, mintha az érzelmeid percenként változnának.

Ez azonban a jótékony hatás része, még ha ugyanakkor kihívásnak is érzed. Ahelyett, hogy ma annyira kőbe vésett dolgok lennének, próbáljatok meg mindent olyan folyékonyan megközelíteni, ahogyan a Kos teszi.

Engedd el, amit igaznak gondolsz, vagy hogy valami hogyan fog végződni, és helyette vedd tudomásul, hogy a valóság ma milyennek mutatja magát, majd hagyd, hogy a dolgok kibontakozzanak.

Ez kihívásnak tűnhet, de ahogyan a Kosoknak is megvan a képességük arra, hogy a részletekre figyeljenek, úgy te is jobban megtestesítheted ezt az áramlást, hogy kiegyensúlyozottnak érezd magad.

Győződj meg róla, hogy mindenről a nagyobb képet látod, és ha félelmet vagy ellenállást érzel, akkor nagyon figyelj arra, hogy honnan jön.

Különösen ma este egy romantikus találkozás megkérdőjelezheti azt, amit eddig igazságnak hittél és közben más nézőpontot adhat. Hagyd, hogy meglásd, hová vezet az egész, és lehet, hogy végül ott kötsz ki, ahová tartozol.

Oroszlán

A mai bolygóállás arra késztet, hogy megnézd, hol tartottad vissza magad a saját életedben, így nagyobb változásokba kezdhetsz.

Ennek valószínűleg a saját önbizalmadhoz lesz köze, amely az utóbbi időben talán némi sérüléstől szenvedett csorbát. Nem baj, ha elkezdesz ismeretlen perspektívát nyerni, ahogy egyre tisztábban látod a dolgokat, de ez nem szabad, hogy visszatartson az életed élésétől.

Próbálj meg ma őszinte lenni magadhoz minden olyan szorongással kapcsolatban, amit a múltbeli minták megismétlődése miatt érezhetsz, vagy ahol úgy érzed, hogy megrekedtél. Több mint valószínű, hogy már ismered a válaszokat, amelyeket keresel.

Amit tenned kell, az az, hogy megengeded magadnak, hogy higgy bennük.

Az utad egy bizonyos pontján már nem csak arról van szó, hogy elfogadod a múltat, vagy megbocsátasz magadnak és másoknak, hanem arról is, hogy hagyod, hogy ne az határozza meg a jövődre vonatkozó döntéseidet. Semmi olyan nincs benned, ami miatt kételkedned kellene a saját képességeidben, az életben, a szerelemben, vagy akár csak abban, hogy mit kellene tenned ma este.

A ma estét talán a legjobb, ha magaddal töltöd, és egy kis öngondoskodást gyakorolsz, hogy emlékeztesd magad arra, mennyire méltó vagy rá, hogy magabiztosnak érezd magad a döntéseidben.

X