3 csillagjegy, akiknek meghatározó napjuk lesz április 29-én

Mérleg

Ez egy hihetetlenül szupertöltött nap a számodra.

A hatalmad nagy része az álmaidban rejlik. De gyakran kételkedsz bennük, vagy kételkedsz abban, hogy mások mit gondolnak, vagy mit tartanak lehetségesnek. Azért vagy itt, hogy másképp élj.

Hogy másképp lásd a világot, és ma itt a lehetőség, hogy elfogadd önmagad legjobb részeit, és elkezdj dolgozni az álmaidon, vagy akár egy új fejezetet nyidd azokon belül, amelyeket már megvalósítottál. Ez különösen a kreatív vagy spirituális törekvésekben, valamint a kapcsolatokban játszik majd szerepet.

Ha mostanában magányosnak érezted magad, és azon tűnődtél, hogy vajon van-e valaki, aki valaha is megértene téged, akkor ez az asztrológiai tranzit egy véletlen találkozást vagy egy lélekhez kötődő kapcsolat újraélesztését hozhatja el. Legnagyobb ajándéka, hogy akár szerelemről, akár karrierről van szó, megerősíti, hogy minden lehetséges, de a kockázat mindig benne van.

Ne félj elengedni valamit, különösen, ha az a komfortzónád része, hogy képes legyél befogadni azt, ami rád vár. Ez a fejezet valóban arról szól, hogy olyan életet teremts, amely azon alapul, ahogyan te látod a világot, mert a beilleszkedési kísérletek ideje lejárt.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Oroszlán

Önálló vezető lehetsz, de mivel gyakran megtanítanak kételkedni a saját belső érzéseidben, az önmagadba vetett bizalom egyre nagyobb szerepet kap az utadon.

Nem mindig van szükséged annyi leckére, mint másoknak ahhoz, hogy készen állj a változásra vagy valami nagyobb dolog felé való elmozdulásra. Engedd, hogy a mai nap energiája visszahúzzon téged önmagadhoz, felismerve, hogy a belső tudásod egyben az iránytűd is előre.

Amikor vissza tudsz térni abba a térbe, ahol magabiztosnak és biztonságosnak érzed magad önmagadban, akkor képes leszel arra, hogy olyan módon haladj előre, amiről álmodsz. Nem vagy elzárva semmilyen külső forrástól, még akkor sem, ha esetleg úgy érzed. Ehelyett minden arról szól, hogy hogyan látod magadat, az életedet és mások véleményének jelentőségét.

Ha megváltoztatod, ahogyan mindezt látod, akkor minden megváltozik. Nincs semmi, ami most lehetetlen, különösen, ha van bátorságod szembenézni az érzéseid igazságával, és bízni abban, amit ott találsz.

Szűz

Ma a Hold a te csillagjegyedbe költözik, ami a szerelmi életeden túlmutató hatást ad. A Hold az érzelmi énedet képviseli, nemcsak azt, hogy mit érzel az emberek iránt, hanem a gyógyulásodat, a vágyaidat és az igényeidet is.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A bolygóállás ma és az elkövetkező hetekben az elfogadás emelkedett szintjét hozza el számodra, miközben megtanulod megérteni, hogy az utad minden egyes része mennyire szükséges volt.

Ez megnyitja számodra a lehetőséget, hogy többé ne harcolj ezekkel a belső érzésekkel, hanem fogadd el őket, mint lényegi részét annak, aki vagy. Amikor ezt teszed, nemcsak a romantikus kapcsolataidat változtatja meg, hanem az önmagaddal való kapcsolatodat is.

Nézd meg, hogy mi az, ami most a gyógyulásod körül kiemelkedik, különösen azokkal a kapcsolatokkal kapcsolatban, amelyekben eddig voltál, és azokkal, amelyekben most vagy, vagy amelyekben reméled, hogy leszel. Nagyszerű kapcsolat van azok között az emberek között, akiket választottál, és a személy között, aki voltál.

Ennek része az is, hogy tényleg felismerjétek, hogy már nem vagytok ez a személy, és hogy ez mit jelent számotokra a jövőre nézve. Ez sok kiterjedést is hoz, és megkérdőjelezhet minden olyan érzelmi falat, amelyet a biztonságotok érdekében emeltetek. A jobb dolgok valóban úton vannak, csak meg kell bizonyosodnotok arról, hogy megengeditek magatoknak, hogy befogadjátok őket.

X