A Hold és a Plútó konjunkciója olyan tranzit, amely egyszerre hős – és romboló. Ez egy nagyon erős és szigorú tranzit, amely ráébreszthet bennünket néhány szörnyű igazságra az életünkkel kapcsolatban, miközben mélyreható betekintést adhat abba, hogy mit kell tennünk ezekkel az igazságokkal kapcsolatban.

Sajnos, vagy szerencsére, attól függően, hogy hogyan nézzük, ezek az igazságok a szerelmi kapcsolatainkat is érinthetik.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Bár te és a partnered nem vesztek részt aktívan egymás bántásában, amit tesztek egymással, az az, hogy lehetővé teszitek egymás legrosszabb tulajdonságait. Ennek oka lehet, hogy már nem érdekel, mit csinál a másik, vagy talán azért, mert titokban azt szeretnéd, hogy lefelé menjen a lejtőn, és ezért bátorítod a rossz viselkedését – ahogy ő is bátorítja a tiédet.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Március 27., Jól indul a hét!

Ez lehet túlevés, rossz higiénia, lustaság – a Hold konjunkciója a Plútóval napvilágra hozza ezt a rossz viselkedést, ahol mindketten rájöhettek, hogy mindketten csak hagyjátok magatokat veszni. Együtt mindketten a sárba csúsztok, ahol valahogy elfogadtátok, hogy ez a legjobb, amit kaphattok. Mielőtt ez a kapcsolat elérné a mélypontot, véget ér. Figyelmeztetlek! Legyetek okosak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X