3 csillagjegy, akiknek nagy napjuk lesz március 11-én

Rák (június 21 – július 22)

A mai napot könnyebbnek kell érezned, különösen akkor, ha az elmúlt hetekben kihívásnak érezted, hogy megértsd, milyen lépéseket kell tenned. Számodra, mivel a Vénusz ilyen hosszú időt tölt a Bak csillagjegyben, nagy fényt vetett az életedben lévő kapcsolatokra, különösen egy romantikus kapcsolatra vagy akár házasságra.

Február előrehaladtával úgy érzed, egyre világosabbá vált, hogy mit is szeretnél tenni, ami azt jelenti, hogy a szíved már döntött, még ha az elméd még mindig küzd is azzal, hogy megértsd az összes részt. Rák csillagjegyűként azonban egyvalami nehezedre esett, mégpedig az, hogy elfogadd, mit is jelent ez a változás összességében az életedben.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek rossz hete lesz, hacsak nem hajlandók kilépni a komfortzónájukból

Akár arról van szó, hogy életed egyes részeit hátrahagyod, miközben új kapcsolatot kezdesz vagy mélyítesz el, akár arról, hogy mi minden fog megváltozni, miközben véget vetsz egy kapcsolatnak, ami most történik az életedben, az hatással lesz az életed azon részeire, amelyek a legtöbbet jelentenek neked, a családodra.

A mai energia azonban lehetővé teszi számotokra, hogy kilépjetek abból a nehéz sötétségből, amely visszatartott benneteket a cselekvéstől, és ehelyett emlékeztetni fog benneteket nemcsak mindarra, ami eljövendő, hanem arra is, hogy nem vagytok felelősek másokért. Valami, amit Rákként rendkívül nehéz megértened, de egy olyan lecke, amely megszabadít attól a gondolattól, hogy bármi vagy bárki megérné a boldogtalanságodat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek