3 csillagjegy, akiknek nagyobb szükségük van a szabadságra, mint a szerelemre az Oroszlánban lévő Hold alatt, március 14-16.

Ikrek (május 21 – június 20)

Nemcsak az Oroszlánban járó Hold idején van nagyobb szükséged a szabadságra, mint a szerelemre, hanem az év bármelyik napján is. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen autonóm vagy, és nem vágysz arra, hogy szeress vagy szeressenek; bizonyára vágysz rá.

Csak nem vagy az az ember, aki valaha is megelégszik azzal, amit visszataszítónak talál, és néha ez az alapvető véleményed a szerelemről és a kapcsolatról.

Ezen a napon, ebben a tranzitban bizonyos dolgokat illetően nagyon tiszta fejjel fogsz gondolkodni. Az egyik, hogy nem akarod, hogy a szerelem vagy a romantika visszatartson, a másik pedig, hogy ha már “meg kell elégedned” egy kapcsolattal, akkor az illető, akivel kapcsolatban vagy, jobb, ha megérti, hogy te egy olyan szabadszellemű ember vagy, aki nem fogad el parancsokat és nem engedelmeskedik a szabályoknak.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi Horoszkóp 2022 Októberre

Te a magad ura vagy, és mindig is az voltál. Persze, elfogadod a szerelmet, de a szabadságot mindig sokkal jobban tiszteled.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek