3 csillagjegy, akiknek nagyszerű hetük lesz, 2021. november 15-21

Melyik az a három csillagjegy, amelyiknek nagyszerű hete lesz november 15-től, hétfőtől 2021. november 21. vasárnapig?

A hetet a Kosban járó Holddal, a Nap a Jupiter négyzetével, a Hold a Szaturnusz hatodfényével és a Hold a Vénusz négyzetével kezdjük. Ez már most ígéretesnek és talán … szórakoztatónak hangzik.

Ahogy a Hold átlép a Bika jegyébe, a Nap hatodfénye a Plútóval együtt a Plútó négyzetét is elfoglalja, így a “móka” egy vadabb fordulatot vesz. Erőre lesz szükségünk ezen a héten, de néhány csillagjegy számára az ilyen jellegű kihívások jelentik a szórakozást.

Ikrek (május 21 – június 20)

Végre visszatért a beszéd tehetsége, és hamarosan teljesen elsajátíthatod. Bármi is akadályozott abban, hogy kifejezd magad, hamarosan megszűnik, ahogy a telihold átvonul az Ikrek jegyében, felszabadítva elmédet és a jó kommunikációs képességedet.

Ezt már olvastad?
A kemény lecke, amelyet minden csillagjegynek meg kell tanulnia októberben

Ez kreativitásként jelentkezhet. Most szabadnak érezheted magad, hogy előre haladj az őrült ötleteiddel és az elképesztő terveiddel a jövőre nézve.

Használd ki ezt a Vénusz-Uránusz trigon energiát arra, hogy új barátságokat köss, és ha van hozzá kedved, fordulj azokhoz is, akiket eddig esetleg figyelmen kívül hagytál.

Most megvan a bátorságod, és megteheted azokat a dolgokat, amiket az elmúlt években vonakodtál megtenni. Mintha valami csak kattanna benned, Ikrek, és most már bátor és hatalmas vagy.

Nincs olyan, amit ne tudnál megtenni, mert hiszel magadban, és ez komoly előrelépés.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts