3 csillagjegy, akiknek nagyszerű hetük lesz november 29 – december 5 között

Ezen a héten a Mars-Neptunusz trigonnal és a Nap-Hold fényszöggel indulunk… ezek az átvonulások önmagukban is bátorítóan hatnak a novemberből a decemberbe vezető utunkon.

Van néhány fontos Vénusz-átvonulásunk is, amelyek mindenképpen a szerelmi életünket helyezik a középpontba, a legpozitívabb módon. Ezek az átvonulások a Vénusz-Neptun fényszög és a Hold-Vénusz négyszög.

December 1-jén szemtanúi leszünk annak, hogy a Neptun a retrográd után egyenesbe kerül, ami tisztázza az összes negatív gondolkodást, amivel eddig foglalkoztunk, és a Skorpióban lévő Holddal az újonnan talált tisztánlátásunkkal új szenvedélyeket kereshetünk.

Az Uránusszal szemben álló Holddal úgy érezhetjük, hogy erőfeszítéseink hiábavalóak, de a Jupiterrel négyszögben álló Hold lehetővé teszi, hogy felülemelkedjünk minden bizonytalanságon.

A hét végére a fő befolyásunk a Bakban járó Holdé lesz, amire pontosan szükségünk lesz ahhoz, hogy értelmet adjunk a hét során szerzett tapasztalatainknak. Egyesek számára ez egy nagyon produktív, nagyon “szerelemorientált” hét lehet.

Ezt már olvastad?
A három csillagjegy, melyeknek a legtöbb szerencséjük lesz októberben

A csillagjegyek, akiknek nagyszerű hetük lesz 2021. november 29. – december 5. között:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek