3 csillagjegy, akiknek nagyszerű hetük lesz

Kos (március 21. – április 19.)

Jól megy a sorod ezekben a napokban, kedves Kos. Úgy tűnik, új barátokat vonzol magadhoz, és ez nagyon hasznos ebben a világodban.

Izgalmas dolgok várnak rád, és szórakoztató emberek, akikkel együtt csinálhatod ezeket a dolgokat. Még a munka is ígéretesnek tűnik ezen a héten, mivel nagyon kevés gondot okoz neked – és a gondok az első számú dolog az életedben, amit komolyan utálsz.

Imádsz a lényegre térni, és bár a Merkúr retrográd mozgása kissé eljátszott ezzel, mégis sikerült felülemelkedned mindenen.

Most, mivel Kos vagy, valószínűleg szeretnél egy icipici bajt okozni, csak hogy a dolgok izgalmasak maradjanak… és ezen a héten valószínűleg ezt fogod tenni. Tartsd minimálisra a bajkeverési vágyadat, és ne vonj bele másokat is – és minden rendben lesz.

Ezt már olvastad?
Őszi napéjegyenlőség Szeptemberben: Maradjatok nyugodtak

Bika (április 20. – május 20.)

Ez a hét jól fog alakulni számodra, különösen azért, mert nagyon sok mindent tervezel, viszont kevésbé van ötleted arra, hogy mindezeket az ötleteket hogyan hajtsd végre.

Ilyenkor jönnek a segítők, és ez a te esetedben a barátokat jelenti. A barátok jönnek a segítségedre, mégpedig azért, mert szükséged van a megmentésre, de a segítségre mindenképpen szükséged van. Ez lehet egy új helyre költözés, vagy egy új munkahely elkezdése.

Lehet, hogy úgy érzed, hogy a munka, amit csinálsz, nem elég értelmes ahhoz, hogy sokkal több időt tölts vele – és ebben lehet, hogy igazad van.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Lehet, hogy ezen a héten boldog születésnapod lesz, Mérleg, és ha nem, akkor is biztosan boldog időszak ez számodra. Az újhold a Mérlegben van, ami a te jegyed, és ez azt jelenti, hogy arra irányítanak, hogy most cselekedj, és valósítsd meg – bármi legyen is az „az”.

Ezt már olvastad?
Pénteki horoszkóp, Szeptember 22., Jó híreket kapsz a távolból

Itt az ideje, hogy bezárd a rossz viselkedés ajtaját, és kinyisd a remény és az új szerelem lehetősége előtt. A szerelmi kapcsolatodnak esélye van arra, hogy ezen a héten növekedjen, és ha jelenleg nem vagy együtt senkivel, ez lehet az a hét, amikor találsz valakit, aki méltó rá.

A hónap azonban nem ígér végtelen áldást, ezért ebből az első hétből ragadd ki, amit lehet, és hozd ki belőle a legjobbat. Sok ragyogó ötlet fog eszedbe jutni ezen a héten – cselekedj, mielőtt még a múltba vesznek.

X