3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napja lesz 2021. november 12-én

Halak (február 19 – március 20)

A mai nap bizonytalan a számodra. Az Ikrekhez hasonlóan te vagy az egyetlen csillagjegy, amelyhez a kettősség érzése társul, ami ma különösen érvényesülni fog nálad. Ez azt jelenti, hogy mindazzal együtt, amin mostanában keresztülmentél, elérhetsz egy olyan pontra, ahol egy vagy két irányba is elmehetsz.

Vagy mélyebben belemerülsz az elmélkedésbe, és megpróbálsz valamit kitalálni, ami könnyen lehet, hogy a saját érzelmi énedet is megtöri, vagy megvonod a vállad, mosolyogsz, és elmész tervezni egy utazást valami meleg, trópusi helyre.

Nos, attól függően, hogy hol tartasz a gyógyulásoddal, az értékeddel, sőt a kötődésed szintjével, az fogja meghatározni, hogy melyik útra mész, de ettől függetlenül a mai napon kell lennie néhány fényes pontnak. Gyakran előfordul, hogy számotokra azért van annyi nehézség, mert meg kell tanulnotok, hogy mennyire értékesek vagytok önmagatok és a jelenlétetek.

Ezt már olvastad?
A kemény lecke, amelyet minden csillagjegynek meg kell tanulnia októberben

Meg kell tanulnotok a határokat, az önszeretetet, és azt, hogy csak azért, mert úgy törődtök másokkal, ahogyan ti törődtök, nem jelenti azt, hogy mindenki más is így tesz. Ez gyakran kicsit olyan érzés lehet, mintha rájönnél, hogy a Mikulás nem létezik, de ezek a leckék segíthetnek eljutni ahhoz a belső erőállapothoz, amelyet ma érezned kellene.

Nem baj, ha sírsz, nem baj, ha nehéz időszakon mész keresztül, de fontos, hogy ne feledd, mindig te irányítod a saját utadat, így ha nem tetszik, ahol vagy, egyszerűen ússz át egy másikra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts