3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napja lesz 2021. október 28-án

Mivel a csütörtök a Skorpió Nappal és az Oroszlán Holddal kezdődik, 2021. október 28-án három csillagjegy számára is erős napot tartogat a nap, és emlékeztet minket arra, hogy az örömökre éppúgy tudatos időt kell szánnunk, mint a hétköznapibb feladatokra.

Ez a nap arra emlékeztet, hogy az élet legjobb részei arra valók, hogy élvezzük őket – és ne halogassuk. A Skorpió évszak az átalakulás időszakát jelenti, de az igazi változás nem csak a munkáról szól. Nem csak arról van szó, hogy hány órát teszünk bele, vagy mennyit tudunk elvégezni, hanem gyakran arról, hogy mire szakítunk időt.

Ma a Hold az Oroszlánban áll, és arra ösztönöz, hogy ne feledjük, hogy egy kis örömet, szórakozást és szeretetet kell visszatenni az életünkbe.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A mai nap energiája nem is jöhetett volna jobbkor számodra. Az univerzum által nemrégiben kiadott néhány próbatétel és még több lecke után időt kell szakítanod arra, hogy emlékezz rá, miért is éri meg mindez. Ma azt teheted, amihez a legjobban értesz: élvezheted az életed legjobb részeit.

Ezt már olvastad?
A kemény lecke, amelyet minden csillagjegynek meg kell tanulnia októberben

Akár azt jelentheti ez, hogy egy napra egyedül indulsz el, akár azt, hogy vacsorát tervezel a barátaiddal, vagy egy gyertyafényes estét a pároddal, gondoskodj arról, hogy a mai nap arról szóljon, ami jól esik.

Az életünk öröme nem csak egy időtöltés, hanem az, ami feltölt bennünket. Ez az, ami erősebbé tesz minket, hogy képesek legyünk átvészelni az élet hétköznapibb vagy durvább részeit. Minél több időt szánunk az örömre, annál több kitartásunk és hitünk lesz ahhoz, hogy átvészeljük a nehezebb részeket.

Arról is szól, hogy emlékezzünk arra, miért éri meg az egész. Az utóbbi időben talán úgy érezted, mintha kifogytál volna az üresjáratokból, és olyan keményen próbáltál volna ez az új ember lenni, aki megtanulta ezeket a fontos leckéket, de a helyzet az, hogy soha nem kellene olyan keményen próbálkoznunk ahhoz, hogy azzá váljunk, aki hitelesen vagyunk. Lazulj el az életben, és hagyd, hogy az élet lazítson benned.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts