Ikrek

A Hold a Rákban tartózkodik, amikor ma összekapcsolódnak, ami felerősíti annak esélyét, hogy váratlan lehetőség vagy meglepetés érkezik. Mint olyasvalaki, aki mindig is arra törekedett, hogy a kiszámíthatóság révén visszanyerje az irányítást az életében, a Hold a Rákban sokat tanít arról, hogy mit is jelent valójában a stabilitás.

A múltban a maihoz hasonló napok talán nagyobb kihívást jelentettek számodra. Ezúttal azonban mosolyogni fogsz. Elég belső stabilitásra tettél szert ahhoz, hogy képes legyél átölelni és élvezni az élet váratlan pillanatait.

Lehet, hogy egy exed érzelmi nyilatkozatával találkozol, vagy hirtelen felébredsz, és túl vagy azon a kapcsolaton, amiről sosem gondoltad volna, hogy valaha is benne leszel. Bármi is legyen az, tudd, hogy végre ott vagy, ahol élvezheted, bármi is jön az utadba.

Oroszlán

A Rák a Holddal kapcsolódik össze, és egy régi helyzet újragondolására inspirál. A visszalépések témájához híven ez egy múltbeli kapcsolathoz kapcsolódik vissza, vagy akár ahhoz, ahogyan valaki korábban bánt veled.

Nagyobb tisztánlátás, valamint a felszabadulás és a szabadság érzése. Az egyik dolog, amit ez a Rák-Hold szakasz megtanít neked, az az, hogyan szeresd magad őszintén.

Nem csak a szavak kimondásáról van szó, hanem arról, hogy képes vagy beépíteni azt, amit ezek a tettek valóban jelentenek számodra és az életed számára. Próbálj meg nyitott maradni arra, ami jön, még akkor is, ha nem felel meg az elképzeléseidnek arról, hogy mit gondoltál, mi fog történni.

Ennek a folyamatnak része az is, hogy bízz abban, hogy az univerzumnak mindig a legjobb tervei vannak, és néha csak néhány próbálkozásra van szükség, hogy jól sikerüljön.

Skorpió

A Rák-Hold felhívja a figyelmet az otthonodra és önmagadra. A Rák Hold az otthonodra irányítja a figyelmedet, és még arra is, hogy kivel osztozol rajta. Használd ki a mai napot arra, hogy minőségi időt tölts otthon azokkal, akiket szeretsz, legyen szó akár a partneredről, akár csak a barátaidról.

Ez nem azt jelenti, hogy meg kell tervezned ezt az időt, ehelyett tedd félre, és nézd meg, mi fog kialakulni.

Gyakran ezekben a pillanatokban, amikor csak együtt vagytok, olyan emlékekkel ajándékozunk meg benneteket, amelyek egy életre szólnak.

A munkád és az öröm alapján, amelyet igyekszel beépíteni az életedbe, a mai nap a szeretetről, az intimitásról és a kapcsolatról fog szólni, amelyet azokkal érzel, akik a gyógyulásodhoz hozzásegítenek. Vedd a mai napot ajándéknak mindazért, amit az életed megváltoztatásáért tettél.

X