3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napja lesz november 27-én

A legjobb esélyünk egy nagyszerű napra, mert a Hold a Merkúr négyszögében áll, ami segíthet a kommunikációnkban és abban, hogy át tudjuk adni a véleményünket.

Ez egy inspiráló időszak sokak számára, és néhányunknak a kreatív útja lángolni fog. Azok számára, akik szeretnek elveszni a kreatív projektekben – ez a nap meggyújtja az utat.

A fogyó Hold feszültségével fogunk küzdeni, de ez nem fog minket letörni, ez csak egyfajta visszavonulásként hathat egyesek számára, ami azt jelenti, hogy sokunknak vissza kell húzódnia, mielőtt előre tudnánk rugaszkodni.

A kreatív folyamat gondolkodással kezdődik, majd cselekvéssel. A mai nap az a nap, amikor időt szentelünk a gondolkodásnak és a tervezésnek.

Mindezt a Nyilas energiája is támogatja, amely a kreatív cselekedeteket mindennel szemben előnyben részesíti, így ha művész vagy a művészetek valamelyikében tevékenykedsz, elkötelezettnek és késznek fogod találni magad, hogy végigmenj egy projektért. Hű, néha csak arra van szükségünk, hogy tudjuk, hogy alkotni tudunk.

Ezt már olvastad?
A három csillagjegy, melyeknek a legtöbb szerencséjük lesz októberben

Az a tudat, hogy “minden rendben” van, az a tényező, ami a változásba lendít minket. Az inspiráció a mai nap szava.

A csillagjegyek, akiknek nagyszerű napjuk lesz 2021. november 27-én:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek