3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz 2021. november 2-án

A Skorpió Nap és a Mérleg Hold alatt három csillagjegynek lesz nagy napja 2021. november 2-án. A Bika, a Skorpió és a Mérleg hihetetlenül koncentráltnak fogja érezni magát arra, amit meg kell oldaniuk, ami a siker és az önbizalom belső érzéséhez vezet.

Ebben az ablakban, mielőtt a Merkúr és a Jupiter is jegyet vált, és megtapasztaljuk a szuper újholdat a Skorpióban, fontos, hogy a maihoz hasonló napokból a legtöbbet hozzuk ki.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Mivel a Hold a jegyedben jár, és a Merkúr ma a jegyed utolsó néhány fokán halad át, itt a lehetőség, hogy a szavaid és az érzéseid összhangba kerüljenek. Ez azt jelenti, hogy új békére lelhetsz mindazzal kapcsolatban, amin az utóbbi időben keresztülmentél, ami lehetővé teszi, hogy végre pontot tegyél a különböző ügyek végére.

Bármikor, amikor mély átmeneten megyünk keresztül, mindig arról van szó, hogy hagyjuk leülepedni az érzelmi port, hogy most már tisztán láthassuk, kik vagyunk, és milyen hatásai vannak ezeknek a döntéseknek. A Skorpió-szezon kezdete óta egy kicsit küzdöttél, még ha csak belsőleg is, ebben az oda-vissza táncban aközött, hogy tovább akarsz lépni, de még mindig azt kívánod, bárcsak másképp alakultak volna a dolgok.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Még valószínűleg azt is fontolgatod, hogy visszamész abba a helyzetbe, amelyben nemrég még tisztán láttál. De mindez a végéhez közeledik, és végre képes leszel értelmet adni a dolgoknak, még ha ez azt is jelenti, hogy pusztán csak elfogadod mindazt, ami történt. Engedjétek, hogy a mai nap energiája újra energiát adjon nektek az utatoknak erre a vadonatúj szakaszára, mert egyértelmű, hogy semmihez sem fog hasonlítani, amit eddig tapasztaltatok.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts