3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz 2021. november 9-én

Ahogy a Skorpió Nap és a Bak Holddal kezdjük a napot, arra leszünk hivatottak, hogy újra kapcsolatba lépjünk legmélyebb szenvedélyeinkkel, ami újból fellobbantja bennünk az elszántságot, hogy cselekedjünk is értük.

Három csillagjegy számára, akiknek 2021. november 9-én nagyszerű napjuk lesz, ez egy csodálatos időszak a változásra. Ehhez az asztrológiai energiához két másik tranzit is csatlakozik: A Mars a Merkúrral és a Mars a Szaturnusz négyzetével.

Skorpió (október 23 – november 21)

Mivel a Nap, a Mars és a Merkúr ma mind a te csillagjegyedben tartózkodik, és különböző aspektusokat hoz létre, ez új lendületet adhat neked az előttünk álló útra. Úgy érezheted, mintha újra találkoznál a legautentikusabb éneddel.

Azzal, aki tudja, hogy mit ér, mit érdemel, és aki hisz abban, hogy ki kell állnod azokkal szemben, akik nem hajlandóak úgy megjelenni az életedben, ahogyan az szükséges lenne. Úgy kell érezned, hogy a szükségleteid és igényeid ma érvényesülnek, de nem azáltal, hogy valaki azt mondja neked, hogy igen, hanem a mélyen gyökerező bizalom által, amit érzel.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Ha a közelmúltban kétségek merültek fel valamilyen cselekedettel vagy akár hitrendszerekkel kapcsolatban, akkor ezeknek ma békét kell találniuk, mivel úgy tűnik, hogy visszatérsz egy olyan helyre, ahol emlékszel arra, hogy kik is vagytok. Nagy belső erőd is van ma, mivel a Nap, a Mars és a Merkúr mind a te csillagjegyedben találkozik.

Ez a külső cselekvés, a belső késztetés és a kommunikáció kombinációja, ami lehetővé teszi számodra, hogy átérezd az igazságodat, pontosan kimondd, amit gondolsz, és hogy az érzéseidet előtérbe helyezd. Ez az energia együttesen olyan érzést kell, hogy keltsen, mint egy erőt adó fellélegzés, amely emlékeztet téged arra, hogy pontosan ki is vagy, és soha többé ne engedd meg magadnak, hogy kételkedj abban, hogy mennyire erős vagy.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts