Vízöntő

Azzal, hogy milyen sok munkát végeztél az utóbbi időben, arra ösztönöztek, hogy megtudd, már nem az vagy, aki voltál. Már nem vagy azokban a kapcsolatokban, amelyekben korábban voltál.

Ez azért fontos, mert néha, amikor helyzetek adódnak, azok azt a gondolatot indíthatják el bennünk, hogy visszaléptél, vagy hogy az életed már nem is annyira a fejlődésedről tanúskodik, mint ahogyan azt gondoltad.

De ennek nagy része annak felismerése, hogy nem minden nap tökéletes, nincs olyan munka, ami stressz nélkül zajlik, és a romantikus partnered sem fog minden nap mindent jól csinálni. Mindez nem jelenti azt, hogy minden olyan, mint korábban, csak azt, hogy ilyen az élet. Tehát ma nézd meg, mennyi minden változott, és engedd meg a tisztánlátást.

A Nap-Jupiter négyzete megvilágítja a személyes kapcsolataidat. Itt az ideje, hogy megszabadulj, nemcsak az emlékektől, amelyek esetleg visszatartanak, hanem legfőképpen a saját magaddal szembeni kételyektől.

Halak

A mai nap energiája kétféleképpen jelentkezik számodra. Vagy elcsendesedsz, és megfigyelő üzemmódba vonulsz vissza, vagy olyan energiával, mintha önbizalomtól duzzadva haladnál végig a napodon.

Mindkettő megfelelő reakció a mai nap asztrológiájára, és csak attól függ, hogy min mentél keresztül nemrégiben, és merre tartasz a következő utadon.

A mai az utolsó nap, amikor a Nap-Jupiter tranzit előtárben van, felerősítve az amúgy is magas szintű intuíciódat és érzékenységedet.

Ez egy olyan nap is lehet, amikor olyan dolgokat érzékelsz, amelyeket logikailag nem tudsz megmagyarázni. Az intuíciód beindul, akár csendben vagy, akár úgy érzed, a világ tetején vagy. Ezért minden napok közül éppen a mai napon kulcsfontosságú, hogy magadhoz öleld és elismerd ezt.

A lecke arról szól, hogy fogadjátok el az igazságot, hogy kik vagytok, és ne azt, ahogyan elképzeltétek őket. Fogadd el azt, aki vagy, intuícióval és mindennel együtt, mert van benned valami különleges, mindig is volt. Itt az ideje, hogy ezt magadnak lásd, hogy soha senki más ne tudjon lebeszélni téged arról a varázslatról, amiről már tudod, hogy létezik benned.

Nyilas

Ha folyamatosan lebeszéled magad arról, hogy nagyban élj, akkor nem marad más, mint hogy kicsiben élj. Ma ez az energia átjár, és tompán emlékeztet arra, hogy igenis te teremtheted meg a valóságodat. Mégis, ha mindig csak félsz a nagyságodtól, akkor valójában soha nem leszel képes belelépni.

Ma próbatételek lehetnek jelen. De az a helyzet a próbákkal, hogy nem úgy vannak felcímkézve. Szórakozásnak, figyelemelterelésnek, valami könnyűnek tűnnek, de ehelyett a végén a növekedésetekbe és az integritásotokba kerülnek.

Ne hagyd, hogy feladd a munkát, amit már elvégeztél, csak azért, mert ma kételkedsz abban, hogy valaha is megtörténik-e, vagy hogy érdemes vagy-e rá. A helyzet az, hogy a mai nap valóban egy fordulópontot kínál az utadon, és ha ezt át tudod vészelni, akkor valóban készen állsz az életed következő szintjére.

Csak ne feledd, hogy mindig lesznek könnyebbnek tűnő utak, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül neked vannak szánva.

X