3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz augusztus 23-án, szerdán

Ikrek

Jupiter a Bikában és a Szűzben retrográd Merkúr most a sarkában van. Néha a lassítás a legjobb dolog, amit magadért tehetsz. Emellett az életben néhány jó dologhoz idő kell, hogy megtermékenyüljön és virágozzon. Ezt az energiát kicsit nehéznek érzed dolgozni, különösen a retrográd miatt, de ha belenyugsz és lassan haladsz, hamar rá fogsz jönni a kincsekre.

Mindez együtt valóban nagy hangsúlyt fektet arra, hogy milyen hiedelmek alapján működtél a romantikus kapcsolataidban, és hogy ez hogyan alakította a kapcsolatod kimenetelét. Itt az ideje, hogy megbizonyosodj arról, hogy a meggyőződések, amelyek alapján döntéseket hozol, valóban a tieid, és nem valaki más helyezte őket oda, vagy akár egy félelem, amelyhez ragaszkodsz.

Tavaly ősz óta a gyógyulás és a növekedés hullámán vagytok, de a mai napon az energia új csúcspontot ér el, és valódi megértést nyújt számotokra arról, hogy mit tehetnétek másképp a továbbiakban, hogy ténylegesen biztosítsátok, hogy olyan kapcsolatotok legyen, amilyenre valóban szükségetek van, és nem olyat, amit egy elavult hiedelem szerint el kell fogadnotok.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Rák

Ez a hatalmas gyógyulás időszaka. A Skorpióban átvonuló Hold ma a sarkában van. Az érzelmeid néha nehéznek tűnhetnek, de ez nem átok, hanem áldás. A legtöbb ember úgy sodródik az életben, hogy nem érti az apró betűket vagy a papírra írt sorokat. Az ajándékod legalább megvéd a megtévesztéstől és a titkos fajta kicsapongástól. Hajolj ma ebbe a sűrűségbe, és hamarosan életed új korszakába lépsz. Olyat, ahol az összes ász nálad van.

Ez lehet a karrier, a romantika vagy akár a barátok terén is. Azok a gondolatok, amelyek végül olyan helyzetet teremtettek, amely, mivel nem az igazságon alapult, nem a te igazságos.

Hajoljatok bele a mai nap energiájába, és akár lassan, akár egyszerre érkezik, nyissátok meg magatokat annak érdekében, hogy túllépjetek azon, ahol jelenleg vagytok. Néha a dolgok azért olyan nehezek, mert nem ott vagytok, ahol lennetek kellene.

Bika

A Hold a Skorpióban, szemben az Uránusszal a Bikában, a nap uralkodó asztrológiai energiája számodra. Különös dinamika lesz közted és a világ között, de az eredmény téged fog igazolni. Szinte olyan, mintha a kihívások és a kritikák kiköveznék az utat, és tudatosítanák a buktatókat, mielőtt azok bekövetkeznének.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Több mint valószínű, hogy volt egy hiedelem, ami eddig benned volt és ami a karriereddel és az életeddel kapcsolatos döntéseidet irányította, mert azt hitted, hogy az életnek inkább gyakorlatiasnak kellene lennie, mint mágikusnak. Mindez most változik, ahogy hirtelen elkezdesz több egybeesést észrevenni, ami szinkronicitást jelent, váratlan lehetőségeket kapsz az utadba, vagy érzed azokat a lelki rezdüléseket, amikor tudod, hogy valami, amit abban a pillanatban teszel, sokkal többet jelent, mint amilyennek látszik.

Ez az univerzum beszél hozzátok, és most nem számít, hogy mit mondtak nektek, vagy hogy korábban mit hittetek, meg kell hallgatnotok. Megváltozik, ahogyan az életedet éled, ami egy nagyobb célt és irányt fog hozni, de ahhoz, hogy mindezt megkapd, meg kell nyílnod, hogy elhidd.

X