Mérleg

A Hold egész nap a te csillagjegyedben tartózkodik, és egyben a Kosban álló Csironnal szemben áll. Ez több szinten is erőteljessé teszi a mai napot. A Hold az érzelmi énedet, az érzéseidet és mindazt, amin belsőleg keresztülmész, míg a Kosban álló Chiron nagyszerű kulcsokat tartogat a gyógyuláshoz, amit a romantikus kapcsolatokban tehetsz.

Mindez együtt valóban nagy hangsúlyt fektet arra, hogy milyen hiedelmek alapján működtél a romantikus kapcsolataidban, és hogy ez hogyan alakította a kapcsolatod kimenetelét. Itt az ideje, hogy megbizonyosodj arról, hogy a meggyőződések, amelyek alapján döntéseket hozol, valóban a tieid, és nem valaki más helyezte őket oda, vagy akár egy félelem, amelyhez ragaszkodsz.

Tavaly ősz óta a gyógyulás és a növekedés hullámán vagytok, de a mai napon az energia új csúcspontot ér el, és valódi megértést nyújt számotokra arról, hogy mit tehetnétek másképp a továbbiakban, hogy ténylegesen biztosítsátok, hogy olyan kapcsolatotok legyen, amilyenre valóban szükségetek van, és nem olyat, amit egy elavult hiedelem szerint el kell fogadnotok.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X