Halak

Úgy tűnik, az univerzum mostanában tényleg szemet vetett rád. Mivel a bolygóállás neked játszik, és mindannyian szerepet játszanak a mai asztrológiában, úgy érzed, ma igazán áldott napod lesz. Ez jobb, mint a szerencse, mert ez azt jelenti, hogy az események fordulata valóban neked szól, és tartós lesz.

Természetesen a Jupiter egész évben hullámokat vet az életedben. Mégis, a mai nap valóban fordulópontot jelent, és azt a lehetőséget, hogy új tisztánlátás és gyógyulás jöjjön létre egy olyan különleges kapcsolatban, amely az utóbbi időben feszült volt.

Ez lehetővé teszi számodra az újrakezdést, amely fenntartható a jövőre nézve. Különösen, ha egy közelebbi kapcsolatról van szó, akkor a mai energiának mindkét felet az asztalhoz kell ültetnie, hogy együtt találják ki a dolgokat. Amennyire a mai napon szemléletváltás történik, ugyanannyi cselekvés is társul hozzá.

Ez lehetővé teszi számotokra és azok számára, akikkel kapcsolatban álltok, hogy valóban megtegyétek a szükséges lépéseket a nemrégiben keletkezett szakadások vagy szakadékok áthidalására. És az sem baj, ha azt, amiről azt hittétek, hogy akarjátok, már nem, hiszen ez a tényleges növekedés ereje.

Rák

Amikor a Jupiter együtt áll a Lilth-el hajlamos vagy arra is, hogy jobban önmagadnak érezd magad. Ma ez történik, miközben a Hold a nap folyamán különböző bolygókkal kapcsolódik össze, üdvözítő energiát hoz az életedbe, de legfőképpen a szívedbe.

Itt az idő és a tér, hogy meglásd, mi változott azzal kapcsolatban, hogy ki vagy és mit szeretnél. Reflektálni arra, hogy mit szeretnél az élettől, őszintén szólva még mindig új számodra. Életed nagy része, sőt még a mostani fejezet is mások igényeiről szólt. Akár az emberekről való gondoskodás, akár csak a saját magad szem elől tévesztése volt az, itt az ideje, hogy elkezdd magadat helyezni az első helyre.

Azok a dolgok, amelyeket akartál vagy amikről álmodtál, talán már nem rezonálnak rád. Még az is lehet, hogy úgy érzed, nem vagy biztos abban, hogy ki is vagy ma. De ez csak azért van, mert olyannyira túlnőttél azon, aki voltál. Lehet, hogy semmi sem lesz felismerhető. És ez így van rendjén. Ez az a változás, amire vársz. Érzelmileg leváltok arról, hogy mindenki másról gondoskodjatok, és felkészültök arra, hogy megtegyétek azokat az első lépéseket, mint az a személy, akivé valóban válni szeretnétek.

Bika

Az élet csupa váratlan dolog. Stressz, de egyben ajándék is lesz az életedben. Ahogy a mai nap elkezdődik, változásokból és váratlan dolgokból sincs hiány. Mégis, a mai nap egy lépéssel közelebb visz az újjáépítés fázisához.

Így működik a Jupiter-Lilith tranzit. Először mindent el kell pusztítania, ami nem működik, vagy ami visszatart, hogy arra összpontosíthass, ami valóban tartós lesz.

Ma meglátod, hogy a magán- vagy családi életedben mit érdemes megtartanod, és mik azok, amikből végleg kész vagy továbblépni. Érzelmileg kiegyensúlyozottnak fogod érezni magad, és remélhetőleg lehetővé válik, hogy megtegyél néhányat azokból az első lépésekből, amelyek szükségesek lehetnek.

Legyen szó bocsánatkérésről, felelősségre vonásról vagy csupán arról, hogy kinyilvánítod, hogyan érzel, valószínűleg te leszel az, aki elindítja az utadnak ezt a következő szakaszát. Ne feledd, hogy bár mások cselekedeteit nem tudod irányítani, de ha őszinte vagy és hitelesen cselekszel, akkor másokat is mindig arra fogsz ösztönözni, hogy ugyanezt tegyék.

X