Kos (március 21. – április 19.)

Most van itt az ideje, hogy kezedbe vedd az életed és az álmaid irányítását. Bár az újhold hivatalosan a Kosban van, április 1-jén a kora reggeli órákban történik. Ezáltal a ma este a legjobb alkalom arra, hogy álmaidat a következő szintre emeld.

Később az esti órákban, miután a Hold a jegyedbe lép, egyesül a Merkúrral, a kommunikációdat uraló bolygóval. Ez kiváló alkalom arra, hogy egyedül töltsd az időt a következő nagy lépésed megtervezésével, vagy akár egy beszélgetés megnyitásával.

Legyen szó egy szakítás bombaformájáról vagy a saját vállalkozásod beindításáról, a mai naphoz hasonlóan nincs igazán alkalmasabb időpont a kezdésre. Érdekesség, hogy a 2021 októberi Kos Hold volt az utolsó Hold, mielőtt a Vénusz a Bakba lépett, és négy hónapos utazásra indultál, hogy kitaláld, mi az, amit leginkább akarsz és amire leginkább szükséged van az élettől.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Most itt vagy újra, valaminek meg kell változnia, és valami másnak kell elindulnia. Ez az a Hold, amikor úgy kell cselekedned, mintha a csillagok valóban támogatnának téged, hogy ne fogd vissza magad többé.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X